Boštjan: "Jeg kan endelig trække i mine bukser, som jeg ikke havde brugt i årevis"

Boštjan er en slovensk servicekonsulent. Han kæmpede i lang tid mod den øgede maveomkreds og den lave energi. Så besluttede han sig at prøve Hepafar. Han har renset sin lever, tabt et par kilo og har til sidst fået mere energi. Læs hans historie!

image

"Jeg var udmattet, og min talje fortsatte med at vokse"

"Jeg ville ikke indrømme det, men hele situationen gik mig virkelig på nerverne. Når jeg kom hjem fra arbejde, var jeg altid udmattet. Jeg drømte bare om at falde om på sofaen, så jeg kunne hvile mig eller sove."

“Jeg lagde ikke engang mærke til mine børn eller kone, jeg havde bare ikke energien. Udmattelse slog mig ud. Og selv mine yndlingsbukser var ikke den rigtige størrelse længere. Sådan kunne det ikke blive ved, ”sukker han og husker fortiden.

Han besluttede at prøve Hepafar - resultaterne var fantastiske

"Efter 8 eller 10 dage bemærkede jeg de første ændringer.* Pludselig, da jeg kom hjem fra arbejde, var jeg ikke længere træt. Jeg havde en ny vilje og energi til at lege med mine børn og tilbringe kvalitetstid med min familie."

"Jeg tabte op til 8kg* og taljeomkredsen var også stærkt reduceret. Nu kan jeg bruge de bukser, jeg havde i skabet. Jeg har gemt dem i et stykke tid nu, og nu er de næsten tilbage på mode igen! "Joker han.

"Jeg er spændt på resultaterne"

Oplevelsen ændrede hendes liv, og Boštjan er meget tilfreds med hendes præstation, især da hun har formået at opretholde nogle af de sunde spisevaner, hun har lært. Han har besluttet at gentage forløbet om cirka 6 måneder. "Jeg besluttede at forvandle min mave til en sixpack inden sommerferien," tilføjer han med et grin.

Jeg anbefaler klart Hepafar til alle, især hvis du ofte mangler energi, gerne vil tabe dig eller gerne vil bruge dine yndlingsbukser igen. Med Hepafar er succes garanteret - testet og certificeret. "

Mission: en sundere lever

Hepafar - månedlig pakke vil hjælpe dig med at få resultaterne af Boštjan! Hepafar Forte renser, regenererer og styrker din lever, og Hepafar Fibre sørger for, at toksiner fjernes fra din krop.

*Ansvarsfraskrivelse: Virkningerne af produktet kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden. Vores produkter er ikke beregnet til at forebygge, behandle eller helbrede nogen sygdom.

Produkter til dig

-40%
Tilbudspris 147,99 kr. Normal pris 244,99 kr.
Se produkt
PAKKETILBUD
-60%
Tilbudspris 299,00 kr. Normal pris 744,99 kr.
Se produkt