Britta: "Jeg er meget roligere nu og har mere energi!"

Britta havde problemer, som mange sikkert kender: fedme, træthed, tarm- og søvnforstyrrelser.

Lyder dette bekendt?


image

"Hjælp, jeg er ikke længere i harmoni med mig selv!"

Britta er af mellemhøjde og har en normal figur. I lang tid havde hun lidt af humørsvingninger, konstant træthed og søvnløshed.

Britta vidste godt, at det at spise sundere og dyrke motion ville løse mange af hendes problemer, men hun kunne bare ikke finde tid og energi til at gøre noget ved det. Som en travl sælger med lidt fritid kunne hun bare ikke finde sin balance.

Hormonerne har skylden!

Hormon-ubalance er en af ​​de store lidelser i det 21. århundrede, og det var det, der forårsagede Brittas problemer. Et overskud af østrogen eller østrogen dominans er årsagen til den hormonelle ubalance.

Det kan skyldes xenoøstrogener eller hormonelle forstyrrelser. Xenoøstrogener er stoffer, der har en lignende kemisk struktur som østrogen og kan påvirke hormonbalancen.

Hvor kan du finde hormonforstyrrende stoffer?

De hormonforstyrrende stoffer kan findes næsten overalt: i kød og mejeriprodukter, nogle shampooer og sæber, skyllemiddel og mikroplast, drikkevand.

Og hvad er konsekvenserne af en østrogendominans?

Alle de problemer, som Britta også kæmpede med: fedme, tarmforstyrrelsecellulitetræthed og mangel på motivation.

image

Første resultater allerede efter to uger!

Heldigvis opdagede Britta EstroLux på Internettet og bestilte produktet, fordi hun fandt pris/ydelses forholdet godt. Britta bemærkede allerede efter to uger de første ændringer: "Jeg er udhvilet og er meget mere afslappet på arbejde ."

Derudover er Britta takket være EstroLux blevet meget rolig og har meget mere energiEstroLux med 3-i-1-handling, der hjælper med at genoprette hormonbalancen. Britta siger: "Jeg vil bestemt anbefale EstroLux!"

Hormonel ubalance er et almindeligt problem

Efter mange års forskning er vi hos Sensilab stolte over at have fundet en løsning på dette udbredte problem mod østrogendominansEstroLux blokerer, deaktiverer og fjerner overskydende østrogen fra kroppen.

Ren naturlig løsning

EstroLux er et produkt af høj kvalitet med naturlige ingredienser, der balancerer østrogenniveauet, understøtter leverens sundhed og fremmer detox. Den er hormonfri og sojafri, og indeholder broccoliekstrakt, blæretang, chlorella-alger (med afgiftende virkning) og vitamin B6!

Nu tilgængelig i en pakke til særpris!