Christele fandt sin balance

Christele, en hårdtarbejdende mor til tre, kan lide at slappe af ved at gå en tur i naturen med sine venner og børn og udtrykker en passion for fotografering. Men en travl og stillesiddende livsstil fik hende til at føle mangel på energi. Hun havde brug for en forandring... Læs videre for at finde ud af, hvad hun fandt!

image

I sin søgen efter en løsning på sine problemer og for at hjælpe hende med at genvinde balancen i livet, henvendte hun sig til internettet – og der fandt hun ThyroLux.

“Jeg har fået min energi tilbage!”

"Ingredienserne af højeste kvalitet, produktet er fri for hormoner og den gode værdi for pengene overbeviste mig om at prøve produkterne."

Da hun besluttede sig for at prøve produkterne, blev hun ikke skuffet!

“Jeg begyndte at tage ThyroLux for 6 måneder siden, og jeg har bemærket, at både mit stofskifte og søvn er blevet bedre. Min hud og hår ser meget bedre ud. Jeg har genvundet min koncentration, og mit humør er blevet bedre. Desuden har jeg fået en masse energi tilbage!”

“ThyroLux har reddet mig!”

“ThyroLux reddede mig! Med overgangsalderen mærkede jeg en hormonel ubalance. ThyroLux og M-Pause hjalp mig med at føle mig roligere og fuld af energi. Især med mine børn! Jeg føler mig i form, selv med min stillesiddende livsstil. Jeg føler mig mere tonet, og mit velvære er bedre."

Og da vi spørger, om hun vil anbefale vores produkter til en veninde, svarer hun: "Ja, det ville jeg!"

Leder du efter balance i livet? Så er det lige her.

ThyroLux øger stofskiftet og energiniveauet, og tager sig af alle de store problemer relateret til en træg skjoldbruskkirtel – såsom mangel på energi, som i Christele's situation.

M-Pause hjælper med at afbalancere østrogenniveauer og reducerer i høj grad perimenopausale og overgangsalderens symptomer, reducerer nattesved og hedeture og gør det lettere at tabe sig og vedligeholde vægten.

Begge er kraftfulde plantebaserede og hormonfrie produkter! Kombiner dem og sig farvel til den konstante træthed, hedeture og andre symptomer relateret til overgangsalderen!

*Ansvarsfraskrivelse: Virkningerne af produktet kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden. Vores produkter er ikke beregnet til at forebygge, behandle eller helbrede nogen sygdom.