Fem inspirerende kundeoplevelser med ThyroLux

Vidste du, at op til 20% af alle voksne har skjoldbruskkirtel-relaterede problemer? Mennesker med en træg skjoldbruskkirtel føler sig konstant trætte og kuldeskær, de oplever kramper, har tør hudlangsom fordøjelse og har en tendens til at tage på i vægt.

image

Hos Sensilab udviklede vi en højkvalitets, plantebaseret og hormonfri støtte til skjoldbruskkirtelfunktionen, som har hjulpet vores kunder og skabt en masse entusiasme!Læs videre for at finde ud af, hvordan de kraftfulde små kapsler har hjulpet dem med at genvinde kontrollen over deres liv...

Martina

Martina tog på i vægt, følte sig deprimeret, havde ingen energi og havde konstant kolde hænder og fødder.

"Jeg var konstant træt, havde humørsvingninger og havde svært ved at koncentrere mig. Jeg havde hævelser i kroppen og led af luft i maven."

image

Efter at Martina begyndte at tage ThyroLux, bemærkede hun de første ændringer efter blot en uge: "Jeg har nu mere energi, og mine humørsvingninger er væk. Jeg føler mig ikke længere oppustet og har endda tabt mig lidt!" 

Martina sætter pris på, at produktet indeholder naturlige aktive ingredienser og vil helt sikkert fortsætte med at bruge ThyroLux for at holde krop og sind i skak.

Paulina

"Jeg plejede at have en slank figur, men da jeg blev ældre, tog jeg 1 kg på om året over 20 år. " Det viste sig, at Pavlina havde en træg skjoldbruskkirtel.

Hun husker, at hun plejede at have mere selvtillid, at hun havde det bedre og var mere fleksibel, men så begyndte hun af en eller anden uransagelig grund at føle sig træt og oppustet hele tiden.

image

“Jeg opdagede Glandline ThyroLuxog var ovenud glad! Jeg begyndte at mærke en forskel efter den første måned, mit humør er blevet bedre, fordi jeg har tabt mig og mit hår er blevet tykkere. Jeg er sluppet af med den overskydende væske og føler mig ikke længere hævet og oppustet. Jeg slap af med dobbelthagen!"

Pavlina passer nu en mindre tøjstørrelse , oplever ikke længere den samme madtrang , føler sig glad og har endelig formået at sige farvel til sin konstante træthed og dårlig koncentration.

Elfi

Elfi har en træg skjoldbruskkirtel, som kommer til udtryk i manglende energihumørsvingninger og hudproblemer. Hun besluttede sig for at prøve ThyroLux, og allerede efter en måned kunne hun konstatere, at hun havde det bedre, havde lettere ved at fokusere, hendes hud så ungdommelig ud igen, og hun endelig kunne sove ordentligt.

image

"Nu føler jeg mig  meget bedre og mere fit, jeg kan bedre fokusere, jeg  sover godt igen og min hud ser smuk ud igen" siger Elfi stolt.

"På grund af mine problemer med skjoldbruskkirtlen tog jeg 8 kilo på, som jeg også gerne vil af med. Da jeg er så tilfreds med ThyroLux, har jeg tænkt mig at prøve nogle af Sensialbs andre produkter!"

Ilaria

At arbejde og studere på samme tid fik Ilaria til at føle sig stresset. Resultatet: dårlig søvnmangel på energi og problemer med hud og hår.

image

Ilaria fandt ud af, at hun havde problemer med skjoldbruskkirtlen. Hun stødte på ThyroLux og har taget produktet i 5 måneder. "Jeg føler mig bedre og fuld af energi! Min koncentration er blevet bedre, og det har hjulpet mig med mit arbejde og mine studier!"

Ilaria kan varmt anbefale ThyroLux fordi det hjalp hende at komme i form, føler sig mindre oppustet og har tabt sig.

Zuzana

Zuzana købte ThyroLux, fordi hun led af humørsvingninger, søvnløshed og træthed. Hendes anmeldelse siger det hele: “Tak Sensilab for dette fantastiske produkt. Der er kun gået 3 måneder, og jeg er glad for at kunne fortælle, at mit humør er blevet enormt forbedret. Jeg er utrolig glad for, hvordan mine skjoldbruskkirtel relaterede problemer er blevet mindre”!*

image

Dette er blot nogle af de tusindvis af mennesker, der er glade for at have opdaget ThyroLux. Kapslerne har en 4-i-1 effekt: de balancerer skjoldbruskkirtelhormonerne, fremmer vægttab, forbedrer koncentrationen og styrker hud og hår.

Hvis du føler, at dit stofskifte trænger til et boost eller ønsker du mere energi, så er dette helt sikkert et produkt for dig.

Produkter til dig

HORMONBALANCE
-50%
Tilbudspris 193,99 kr. Normal pris 385,99 kr.
Se produkt