Dana: "EstroLux var præcis, hvad jeg havde brug for!"

44-årige Dana er mor og arbejder som sælger. Hun er 1,80 meter høj, har en æbleformet figur og har kæmpet med mavefedt og irriterende kærlighedshåndtag i årevis. Indtil hun fandt løsningen!

image

"Jeg har altid været slank, men efter at have født tre børn syntes mine hormoner at gå amok og gik fra 70 til 110 kilo Det var frygteligt, jeg følte mig ikke længere som mig selv, det var meget frustrerende. Jeg kunne ikke. "bevæge mig som før og måtte købe større tøjstørrelser, fordi mit tøj ikke længere passede mig. Jeg mistede min selvtillid og havde problemer med at socialisere. Da folk omkring mig spurgte om min overvægt, havde jeg endelig nok!"

Sensilab produkter hjalp hende.

"Desværre kunne jeg ikke holde mig til en diæt. Heldigvis stødte jeg en dag på Sensilab på Internettet, og det viste sig, at jeg fandt præcis det, jeg ledte efter. Jeg var overrasket over det brede udvalg af produkter, overkommelige priser, ingrediensernes kvalitet og produktanmeldelserne på hjemmesiden og på sociale netværk."

EstroLux ændrede hendes liv

"EstroLux var præcis det, jeg havde brug for til mine problemer - væskeophobning, hormonel ubalance, overvægt...  Jeg bemærkede en ændring efter en måneds brug uden at reducere min kost væsentligt, motion var der ikke på det tidspunkt, og vægten viste pludselig 6 kg mindre, hvilket var et meget stærkt øjeblik for mig! Mens jeg tog Estrolux, vendte mit liv 180 grader, mit humør blev bedre, mit tøj faldt bedre, hævelsen af mine arme og ben forsvandt, og min fordøjelse blev forbedret.  Motivationen til at komme videre var enorm, jeg begyndte at spise sundere, drikke mere vand regelmæssigt, gå længere ture, verden så pludselig pænere ud.”

Hun har det godt igen!

”Nu føler jeg mig fantastisk, lettere og takket være de spredte hormoner var jeg ganske lunefuld, heldigvis takket være EstroLux er den væk! Jeg fortsætter, og jeg vil helt sikkert prøve andre produkter. Jeg er glad for at have opdaget sensilab og taknemlig for at dine produkter fungerer. Endelig er jeg mig igen, og mit liv er igen lidt bedre og sundere.”

EstroLux - naturlig sammensætning uden hormoner

Lider du også af væskeophobninghormonelle ubalancer og fedme? Gør ENDE på dette problem NU, og få lidt lindring med EstroLux - for et sundt østrogenniveau, en afbalanceret hormonbalance og et bedre velvære!