Filipa har allerede tabt mange kilo og genvundet sin livsglæde

Mit navn er Filipa. Jeg er mor til to og arbejder som assisterende leder. Jeg har altid haft problemer med vægten og har for nylig fundet ud af, at det har noget med min skjoldbruskkirtel at gøre. Jeg har aldrig formået at tabe mig og uanset hvor meget jeg har forsøgt at spise sundt, er tallet på vægten kun blevet ved med at stige.

Det gjorde mig ked af det og påvirkede min selvtillid. Jeg har altid manglet energi til kvalitetstid med børnene.

image

En god ven anbefalede Sensilab, og derigennem opdagede jeg ThyroLux og Hepafar te.

Ingredienserne og de sundhedsmæssige fordele fangede min interesse, og der gik ikke lang tid fra jeg afgav min første ordre, til jeg begyndte at mærke de positive effekter, som produkterne havde på mig.

"Nu nyder jeg livet igen"

Hormonel ubalance forbundet med min træg skjoldbruskkirtel var langsomt ved at tage håbet fra mig, men takket være Sensilab har jeg fundet balance og mening med livet igen. Tidligere foretrak jeg at bruge tid i sengen eller på sofaen. Nu nyder jeg livet igen og bruger den tid sammen med min familie, som både de og jeg fortjener. opgiv ikke, Sensilab er her for at hjælpe os med at finde tilbage til vores indre centrum, vores velvære og vores lykke.

"Jeg tabte 7 kg* med Sensilab"

Ved hjælp af Sensilabs produkter har jeg allerede tabt 7 kg* og genvundet livsglæden. Jeg har endelig energien til at lege med ungerne, og som ved et mirakel kan jeg endelig se forskellen på vægten, som jeg altid har drømt om, da jeg har tabt mig fra 82 til 75 kg*. Enhver med problemer med skjoldbruskkirtlen forstår sikkert, hvilken utrolig præstation det er.

Lige siden jeg testede Sensilabs produkter for første gang, har jeg følt mig tilfreds med min krop❤️ Det er endelig lykkedes mig at overvinde mine søvnbesvær og sove mere roligt. Jeg har mærket stor forskel på mit humør, mit energiniveau og min koncentration.

"Min mor tabte sig 2 kg* på 3 uger"

Jeg mærkede hurtigt, at jeg kom af med oppustetheden og overskydende væske – jeg kunne få min vielsesring på igen, uden at min finger blev helt blå.

Jeg blev mere energisk og selvsikker på arbejdet. Jeg er også meget gladere privat. Jeg anbefalede produktet til min mor, da hun også har problemer med skjoldbruskkirtlen. Det lykkedes hende at tabe 2 kg* på kun 3 uger.

Træg skjoldbruskkirtle = trægt stofskifte

Skjoldbruskkirtlen er en lille kirtel, der sidder på forsiden af ​​halsen, og som bestemmer, hvor hurtigt vi forbrænder kalorierSkjoldbruskkirtlen bruger hormoner til at styre vores stofskifte og energiforbrug. En træg skjoldbruskkirtel betyder, at kroppen ikke kan producere nok skjoldbruskkirtelhormoner, hvilket får alle kroppens processer til at sætte farten ned, herunder fedtforbrænding.

ThyroLux tilbyder hormonfri skjoldbruskkirtelstøtte med 9 højkvalitets, synergistiske ingredienser til effektiv symptomlindring og optimal skjoldbruskkirtelfunktion.

*Ansvarsfraskrivelse: Resultaterne varierer fra person til person og kan afvige fra resultaterne beskrevet på hjemmesiden. Vores produkter er ikke beregnet til at forebygge, behandle eller helbrede sundhedsproblemer og alvorlige sygdomme.

Produkter til dig

-40%
Tilbudspris 147,99 kr. Normal pris 244,99 kr.
Se produkt