Francesco: "Min fordøjelse er blevet bedre, og jeg har tabt mig"

Francesco er fysioterapeut og arbejder på et hospital. For nylig opdagede han, at han havde taget et par kilo i lockdown. Før det var hans fysik normal og han var muskuløs. Fordi Francescos fitnesscenter var lukket under lockdown, tog han på i vægt og påvirkede hans generelle velbefindende. Franscesco begyndte at føle sig utilpas med sin egen krop, og hans selvværd begyndte at lide.

image

"Først var jeg skeptisk..."

Francesco hørte om Hepafar igennem en Facebook-annonce: "Først var jeg skeptisk, fordi jeg ellers ikke ville tro på falske løfter. Emballagen til produktet fangede min opmærksomhed, og da jeg læste ingredienslisten, var jeg overbevist."

Francesco har taget Hepafar Forte kapsler og Hepafar Liver Cleanse Tea i seks måneder og er glad for at kunne fortælle, at hans generelle velbefindende er stærkt forbedret.

"Jeg lagde mærke til de første ændringer efter blot 3 måneder!"

"Min fordøjelse er blevet bedre, jeg er sluppet af med oppustethed og  har tabt mig. Desuden blev min søvnkvalitet forbedret, så jeg er frisk om morgenen og fuld af energi. Og det bedste er, at jeg føler mig godt tilpas i min egen krop og igen kan bære alt det tøj, der før var for stramt til mig! "

Alt afhænger af vores lever 

Stillesiddende livsstil, som det var tilfældet med Francesco, stresstunge måltider og alkohol er nogle af de faktorer, der presser vores lever. Og da en overbelastet lever ikke gør ondt, gør vi ikke noget ved det! Derfor er vi nødt til at være særlig opmærksom på vores lever.

Leveren udfører mere end 500 nøglefunktioner, så det er vigtigt at beskytte den så godt vi nu kan.

"Jeg vil helt sikkert fortsætte med at tage Hepafar!"

På spørgsmålet om, hvordan Hepafar -produkterne ændrede hans liv, svarede Francesco: "Hepafar har gjort mit liv meget bedre. Jeg vil helt sikkert fortsætte med at tage Hepafar, og jeg kan varmt anbefale det!"

Vores undersøgelser og vores kunders meninger viser, at Hepafar detoxer kroppen, giver energiniveauet et boost, skyller toksiner fra kroppen og regenererede lever.

Takket være de naturlige ingredienser understøtter vores Hepafar liver Cleanse Tea leveren på en skånsom og sikker måde: denne lækre urtete indeholder mælk tidselgrøn teburrerod og mælkebøtte, som er en perfekt kombination i kampen mod luft i maven, overskydende fedt, mangel på energi og mavefedt.

10 gange mere effektiv end andre lignende produkter

Og når det kommer til Hepafar Forte, er det videnskabeligt bevist at være 10 gange mere biotilgængelig end andre sammenlignelige produkter på markedet! Den indeholder et højdosiskompleks af phosphocomplex silybin, en patenteret form for mælk tidsel (silybin), som gør det muligt for vores lever at bruge mælk tidsel op til 10 gange mere effektivt.

Denne formel indeholder også artiskokE -vitamin og sort peberekstrakt med 95% piperin. Du er godt i gang med at opretholde normal leverfunktion.

Savner du dit gamle jeg?

Hvis du vil føle dig sundere og lettere igen, lad vores innovative formel til afgiftning af leveren overbevise dig!

Hver kunde modtager en gratis e-bog med talrige sundhedstip, ernæringstips og lækre opskrifter til et generelt bedre velbefindende.

Få den komplette Hepafar Lever Detox nu til en uovertruffen pris !

*Resultaterne kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der vises på hjemmesiden.

Produkter til dig

PAKKETILBUD
-43%
Tilbudspris 297,99 kr. Normal pris 519,96 kr.
Se produkt
LEVER SUNDHED
-40%
Tilbudspris 339,99 kr. Normal pris 563,96 kr.
Se produkt