Ilaria: "Jeg føler mig stærkere og fuld af energi!"

Ilaria beskriver sig selv som høj og robust, men ikke overvægtig. Hun har en travl livsstil, hvor hun balancerer mellem arbejde og studier på samme tid og er sportslig og aktiv i sin fritid.

image

“Det kan være ret stressende at arbejde og studere på samme tid!”

Ilaria forklarer, hvordan det kræver et højt tempo at arbejde med digital markedsføring samtidig med studierne - og så skal man tilføje nogle aktive fritidsinteresser:

"Med både arbejde og studier kan det blive ret stressende. I min fritid elsker jeg at spille tennis og gå ture i naturen."

I et forsøg på at finde balance i sin hverdag søgte Ilaria på nettet efter kosttilskud, og det var der, hun faldt over ThyroLux!

"Ingredienserne af god kvalitet, den gode pris, de gode anmeldelser og alle de gode kommentarer på de sociale medier. Plus det faktum, at det ikke indeholder nogen hormoner." Var alle grunde, hun anfører til at ville prøve dette kosttilskud selv.

“Jeg føler mig stærkere og fuld af energi!”

Efter at have brugt ThyroLux bemærkede Ilaria nogle utrolige ændringer!

"Jeg har taget ThyroLux i fem måneder nu, og jeg har bemærket nogle virkelig behagelige forandringer," fortæller Ilaria os, "Jeg føler mig stærkere og fuld af energi! Selv mit fokus er blevet bedre, og det har hjulpet mig med både mit arbejde og mine studier!"

"Jeg oplever færre hedeture, min søvn er blevet bedre... Selv min hud og mit hår ser stærkere og bedre ud!"

image

Hormonfri støtte til skjoldskkirtlen med ThyroLux!

ThyroLux er baseret på naturlige aktive ingredienser og tilbyder hormonfri skjoldbruskkirtelstøtte - noget Ilaria var særligt glad for. Det har en kraftfuld 4-i-1 virkning: afbalancering af skjoldbruskkirtelhormoner, fremme af vægttab, forbedring af fokus og styrkelse af hår og hud. Det fremskynder endda fordøjelsen og hjælper med afgiftning!*

"Jeg synes, jeg er i ret god form nu! Jeg føler mig mindre oppustet, og jeg har mindre overskydende væske... Jeg har også tabt mig, især omkring mine hofter og lår!"

Og når vi spørger, om Ilaria vil anbefale ThyroLux...

"Jeg vil absolut anbefale ThyroLux!"

*Ansvarsfraskrivelse: Virkningerne af produktet kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden. Vores produkter er ikke beregnet til at forebygge, behandle eller helbrede nogen sygdom.