Kateřina: "At se sig selv i spejlet og føle sig stolt er den bedste følelse!"

Kateřina er fra Tjekkiet og arbejder som sikkerhedsvagt for politiet. I sin fritid kan hun godt lide at bage. Kateřina beskriver sin figur som pæreformet og fortæller, at hun har kæmpet med sin vægt siden barndommen.

Hun har prøvet flere diæter i årenes løb og har endda formået at tabe sig og ændre sit udseende. Hun har dog aldrig fundet en måde at holde sin målvægt på. Men takket være Sensilabs produkter har hun endelig fundet en ideel daglig rutine og opnået de ønskede resultater!

Vil du vide, hvordan hun gjorde det? Læs videre for at finde ud af, hvordan det lykkedes Kateřina at tabe sig og holde vægten.

image

Hun fandt løsningen online

"Sensilab var faktisk en ren tilfældighed. Da jeg ledte efter en løsning til at forbedre mit stofskifte, faldt jeg over Sensilab i et hav af dyrere produkter. Hvad der overbeviste mig mest var hvor overkommelige produkterne var".

"Jeg har brugt Sensilabs C-vitamin, D-vitamin og EssentialsVeganOmega-3 i et par år nu og i de sidste par måneder er jeg også begyndt at bruge Metabolism Boost. Jeg synes, at det fungerer rigtig godt sammen med min nuværende kost og fremskynder min fordøjelse. Og det at bruge C-vitaminproduktet regelmæssigt har hjulpet med at forbedre mit immunforsvar, da jeg kan mærke, at jeg ikke bliver forkølet så ofte."

image

Vidste du, at...?

• Når vi taler om stofskifte, taler vi om den mængde energi (kalorier), som kroppen bruger til at opretholde de grundlæggende livsfunktioner. Når vi bliver ældre, bliver stofskiftet langsommere, hvilket betyder, at vores krop har brug for færre og færre kalorier. Og hvad er konsekvenserne heraf? Vi tager flere kilo på og ophober mere fedt.

•På grund af lavere testosteronniveauer og mindre muskelmasse kan kvinders stofskifte være næsten dobbelt så langsomt som mænds.

“Det jeg godt kan lide ved Sensilab er, at du ikke behøver at købe nye produkter hver gang du løber tør, men at du i stedet kan abonnere på dem”

Ja, du læste rigtigt. Et tilbagevendende abonnement betyder, at du aldrig risikerer at løbe tør for dine yndlingsprodukter. Desuden får du en ekstra rabat, når du tilmelder dig!

Kateřina besluttede sig for at abonnere og er vild med det: "Det, jeg godt kan lide ved Sensilab, er, at du ikke behøver at købe nye produkter, hver gang du løber tør, men at du i stedet kan abonnere på dem, hvilket betyder, at de sender dig de produkter du ønsker hver måned. Sensilab er fantastisk og jeg vil anbefale det til alle!"

image

Sig farvel til dine ekstra kilo og forbedr dit stofskifte med Metabolism Boost

Mange af os tilbringer over 8 timer om dagen foran computeren på arbejdet og endnu mere foran fjernsynet derhjemme. Det har en dårlig effekt på vores stofskifte. Et langsomt stofskifte fører også til, at fedt ophobes på de mindst ønskelige steder. Løsningen: fremskynde dit stofskifte med Metabolism Boost - en effektiv hjælp til vægttab. Metabolism Boost fremskynder stofskiftet, stimulerer fedtforbrændingen og forhindrer fedtoptagelse takket være den kraftfulde 3 i 1 effekt, hvilket hjælper dig med at tabe dig lettere og sundere!

Hvordan virker Metabolism Boost??

  • Indeholder brunalger, som er rige på jod og fremskynder stofskiftet
  • Forhindrer fedtoptagelse
  • Stimulerer fedtforbrændingen

Gør som Kateřina og mange andre tilfredse kunder rundt om i Europa og prøv Metabolism Boost for at sige farvel til et trægt stofskifte og stædige ekstra pund!

Produkter til dig

VITAMINER & MINERALER
-48%
Tilbudspris 287,99 kr. Normal pris 558,99 kr.
Se produkt

Artikler der også kunne være interessante for dig