Tatiana: "Jeg vidste ikke, at jeg havde hormonelle ubalancer, og hvor meget det påvirkede mit liv"

Tatiana følte sig træg og tog mere og mere . Fordi hun ønskede at sætte en stopper for sine problemer, besluttede hun sig for et naturligt produkt: "Efter at have taget Estrolux i 2 måneder, bemærkede jeg store ændringer."

image

Tatiana besluttede sig for Estrolux efter flere mislykkede forsøg på at tabe sig. Efter 2 måneder følte hun sig lettere, lykkeligere og havde mere energi. Hun formåede endda at slippe af med sine kærlighedshåndtag.

.

"Jeg var konstant på diæt, men kiloene blev ved med at komme"

”Jeg var ofte under stress, fordi jeg var fokuseret på at grundlægge min virksomhed. Jeg havde bare ikke tid til mig selv og mine behov, ”forklarer hun. "Jeg har altid været opmærksom på min kost, men de ovennævnte kilo hobede sig stadig op. Jeg fik flere og flere fedtaflejringer i hoftertalje og mave.

"Jeg fandt ud af, at hormonerne har skylden"

”Jeg fik udført blodprøver af familielægen, men resultaterne virkede normale. Jeg havde stadig de samme problemer og vægten fortsatte med at stige. Til sidst indså jeg, at hormonerne var skyld i mine problemer."

”Og så stødte jeg på et naturprodukt gennem en annonce - Estrolux . Jeg havde intet at tabe og besluttede at prøve det. Jeg bemærkede store ændringer efter 2 måneders brug .

"Det er lang tid siden, jeg har følt mig så glad"

"Jeg slap endelig af med mine fedtaflejringer, mit stofskifte blev bedre og min fordøjelse er fantastisk. Jeg føler mig fuld af energi igen, som født på ny."

"Jeg fandt endelig løsningen!"

"På trods af stress og mangel på tid har jeg det godt!"

Tatiana er meget tilfreds med sit fysiske og mentale velbefindende. ”På trods af stress og mangel på tid føler jeg mig fantastisk! Jeg anbefalede Estrolux til en ven, og hun er begejstret - ligesom mig.

Estrolux er en naturlig løsning

Estrolux er et naturligt og hormonfrit  produkt mod østrogendominansDen regulerer hormonbalancen, detoxerleveren, reducerer irritabilitet og humørsvingninger, forbedrer søvnkvaliteten og fremskynder vægttab.

Den perfekte kombination af 7 naturlige ingredienser - citronmelisse, blæretang, Clorella-alger, rosmarin, broccoli-ekstrakt, vitamin B6 og sort peber - hjælper med at opnå en afbalanceret hormonbalance  og sikrer bedre  velvære.

Produkter til dig

HORMONBALANCE
-50%
Tilbudspris 193,99 kr. Normal pris 385,99 kr.
Se produkt