Tracy: EstroLux har ændret mit liv!

42-årige Tracy fra Storbritannien fortæller, hvordan EstroLux har ændret sit liv til det bedre . Læs videre for at finde ud af, hvordan Tracy fik sine endometriose symptomer under kontrol.

image

"Jeg var altid meget slank, indtil de første symptomer på endometriose dukkede op," siger Tracy. Overskydende kilo og svær menstruationssmerter har sat deres præg på livskvaliteten og tilskyndet Tracy til aktivt at søge en løsning. Hun stødte tilfældigt på en annonce fra Sensilab og fandt løsningen - EstroLux.

Takket være helt naturlige ingredienser gav Tracy det også en chance og købte produktet. 

"Jeg bemærkede de første ændringer efter en måned"

Efter den første måneds brug bemærkede Tracy de første ændringer: mindre menstruationssmerter, mere energi og et par kilo mindre.

Tracy tog EstroLux i tre måneder. Da hun allerede havde det meget bedre, stoppede hun med at tage det.

Men kun midlertidigt, fordi smerten vendte tilbage, og så indså hun, hvor meget EstroLux havde hjulpet hende. "Dette var den eneste måde, jeg virkelig indså, hvor effektivt dette produkt er. Derfor fortsatte jeg straks med at tage det."

"Min livskvalitet er forbedret betydeligt"

Efter lang tid kan Tracy igen sige, at hun har det godt, og at dårlige menstruationssmerter og andre helbredsproblemer er forbi.

I sidste ende tilføjede Tracy, " EstroLux har ændret mit liv, og jeg vil anbefale det til alle, der har lignende problemer."

Produkter til dig

HORMONBALANCE
-50%
Tilbudspris 193,99 kr. Normal pris 385,99 kr.
Se produkt