Juliana: "Det er et ægte mirakel i mit liv".

Juliana and her husband

Dag efter dag, i mange år, har Juliana og hendes mand levet med en lammende smerte på grund af deres rygproblemer. De kæmpede for at arbejde, lege med deres datter og i det hele taget nyde livet. 

For et par måneder siden modtog Julijanaett en e-mail med en tilsyneladende enkel, men revolutionerende løsning, og hun besluttede sig for at prøve den. I dag forhindrer rygsmerter dem ikke længere i at leve livet fuldt ud. "Dette er et sandt mirakel i mit liv," skrev Julijana i sit takkebrev. 

"Siden jeg begyndte at tage det, er mine smerter forsvundet". 

"Jeg har lordose og skoliose og har haft rygsmerter hele mit liv. Når jeg sidder på kontoret hele dagen eller bare går med lidt vægt, får jeg voldsomme smerter i skuldrene. 

Jeg får også ofte smerter på grund af betændelse i iskiasnerven. Curcuma Caps er et sandt mirakel i mit liv. Siden jeg begyndte at tage det, er mine smerter forsvundet. Fordi arbejde og husarbejde tager så meget af min tid, har jeg ikke været i stand til at dyrke nogen form for fysisk aktivitet." 

"Han lå i sengen hele dagen på grund af smerterne". 

"Fordi jeg er så glad for produktet, anbefalede jeg det til min mand. På trods af utallige øvelser for at styrke hans rygsøjle og endda dyre behandlinger hos specialister, havde han altid konstante rygsmerter. Han lå i sengen hele dagen på grund af smerterne. 

Og resultatet for ham var det samme: Smerterne forsvandt. Curcuma Caps er et must derhjemme. Han får det bedre af at tage 2 kapsler om dagen, og det gør jeg også. Vi elsker dette produkt!".

Deres datter fik endelig sine forældre tilbage 

"Tak, Sensilab, for at hjælpe med at forbedre parrets velbefindende. Vores lille datter takker dig, nu hvor hun har forældre, der er mere begejstrede for at lege i parken," slutter Julijana sit brev. 

Det produkt, der ændrede hendes og familiens liv, er Curcuma FORTE, et af de stærkeste gurkemejetilskud på markedet. 

Det naturlige kosttilskud, der revitaliserer dig fra top til tå

Der er ikke en eneste kropsdel, der ikke har gavn af Curcuma FORTE. Dens formel beskytter leveren, hjertefunktionen, immunsystemet, skelettet, musklerne, nervesystemet, hjernen, lungerne, de øvre luftveje og huden. Derudover understøtter den også fordøjelsen, forhindrer ophobning af fedt og hjælper dig med at tabe ekstra vægt!

Det naturlige kosttilskud, der opfrisker dig fra top til tå

Curcuma FORTE er gavnlig for hele kroppen. Formlen støtter leveren, hjertet, immunsystemet, knoglerne, musklerne, nervesystemet, hjernen, lungerne, de øvre luftveje og huden. Den hjælper også på fordøjelsen, forebygger ophobning af fedt og hjælper dig med at smide uønskede kilo! 

185x* højere biotilgængelighed for reelle effekter 

Curcuma FORTE indeholder ren curcumin, som er den bioaktive komponent, der er ansvarlig for de mange terapeutiske virkninger af gurkemeje. Til sammenligning indeholder gurkemejen køkkenhylden kun ca. 3 % curcumin. Derfor får du ikke meget ud af at spise rå gurkemeje, medmindre du udelukkende bruger den til at forbedre smagen i din madlavning. 

Et andet problem er, at din krop ikke selv kan optage curcumin, så det meste af det bliver udskilt af leveren. Derfor har vi indkapslet curcuminekstrakt i micelle, en vandopløselig coating, som maksimerer dets biotilgængelighed og rent faktisk leverer de lovede fordele. Det gør AVENOBO Curcuma FORTE overlegen.  

Curcuma FORTE kapsler tilbyder: 

  • 185x* højere biotilgængelighed
  • 6,8x* hurtigere optagelse af curcumin 
  • 24* timers garanteret opbevaring
  • En kapsel svarer til 11 almindelige gurkemejekapsler.
  • 2-i-1-effekt: vægttab og immunitet
  • Beriget med ingefær og D3-vitamin

Uanset hvilket helbredsproblem du har, kan curcumin støtte dit velbefindende og forbedre din hverdag, ligesom det gjorde for Juliana og hendes mand. Benyt dig af denne mulighed med vores Særtilbud 1+1

Kilder: 

Nagpal, M., & Sood, S. (2013). Role of curcumin in systemic and oral health: An overview. Journal of natural science, biology, and medicine, 4(1), 3-7. https://doi.org/10.4103/0976-9668.107253 

Produkter til dig