Angie: "Jeg gik på slankekur og trænede, men mine tarmbakterier holdt fast i hver eneste calorie"

Da Angie fyldte 40 år, lovede hun sig selv at træne hver dag, spise sundt og tabe sig 15 kg inden sin næste fødselsdag. Hun startede hver dag med et vægttræningspas, gik 10.000 skridt hver eftermiddag og talte hver eneste kalorie, hun spiste. Men da hendes næste fødselsdag kom, havde hun kun tabt 3 kg.

Hun var skuffet og følte sig træt af det hele - indtil hun endelig indså, hvad der forhindrede hende i at tabe sig. Tre måneder senere har hun tabt sig 12* kilo og fortsætter med at tabe sig hver uge: "Denne løsning kunne have sparet mig for måneders lidelse."

image

"Jeg forventede ikke mirakler, men det her var bare for meget."

"Misforstå mig ikke - jeg forventede ikke at se resultater fra første dag. Jeg vidste, at min alder arbejdede imod mig. Men når man træner 7 gange om ugen, 52 uger om året, og kun taber sig 3 kg, så mister man appetitten.

Da jeg blev 41, var jeg vred på min krop og skuffet over mig selv, fordi jeg ikke havde nået mine mål. Jeg besluttede, at jeg var færdig med det hele og skar et stort stykke kage."

"Hvis jeg bare havde vidst, at jeg var tæt på et gennembrud"

"Jeg brugte de næste to uger på at have ondt af mig selv og drukne mine sorger i mad. Men en samtale med en kollega gav mig en helt ny forståelse af vægttab. Her er, hvordan det skete...

Jeg sad ved frokosttid og brokkede mig til en kollega over, hvor dårligt et år jeg havde haft, og han forstod med det samme, hvad der foregik. Det viste sig, at hans søster havde haft lignende problemer, indtil hun fik genoprettet sine tarme. Derefter begyndte hun at tabe sig som aldrig før."

"Jeg ville have det fint, hvis vi stadig boede i huler"

"Min kollega forklarede, at nogle bakterier kan gøre os tynde, mens andre kan gøre os tykke. De 'fede' bakterier optager flere kalorier fra maden for at opbygge ekstra reserver til perioder, hvor maden er knap. For 30.000 år siden, da vi boede i huler, var det en stor evolutionær fordel. Men i dag er det ikke særlig nyttigt. Tværtimod."

"Bakterierne i min tarm holdt fast i mit fedt for livet"

"Jeg indså, at jo mere jeg forsøgte at tabe mig, jo hårdere arbejdede mine tarmbakterier for at bevare mine fedtreserver. Pludselig indså jeg, hvordan alt hang sammen. Jeg ville vide alt om, hvad jeg kunne gøre for at ændre det.

Kollegaen fortalte ham, at hans søster havde forsynet sin tarm med "magre" bakterier ved hjælp af en særlig type probiotika til vægttab. Han ringede til hende og spurgte, hvad tilskuddet hed. Hun havde brugt BellyBurn Biotic fra Sensilab."

"Da jeg tog hensyn til min mavefornemmelse, begyndte tingene endelig at falde på plads."

"Jeg bestilte probiotika med det samme og begyndte at se resultater efter bare en uge.

Det startede med, at jeg følte mig mindre sulten. Tilsyneladende regulerer de "magre" bakterier appetitten - i modsætning til de "fede" bakterier, som øger den. Så begyndte jeg at lægge mærke til, at jeg var mindre oppustet, især efter frokost.

Efter två veckor ställde jag mig på vågen och kunde knappt tro mina ögon. Jag hade redan gått ner 1,5 kilo!"

"På bare 3 måneder har jeg nået min drømmevægt"

"I et helt år havde jeg arbejdet så utroligt hårdt for at tabe mine første 3 kg, og nu tabte jeg mig uden overhovedet at prøve. På bare 3 måneder tabte jeg 12*kg, og det så ikke ud til, at det ville stoppe foreløbig. Jeg var overlykkelig."

"Jeg anbefalede BellyBurn Biotic til min bedste veninde, og hun er mig evigt taknemmelig."

"Lige siden folkeskolen har min bedste veninde og jeg været 'tunge' piger. Så da jeg så resultaterne, ringede jeg til hende med det samme og fortalte hende om probiotika, der fremmer vægttab. Hun har allerede tabt sig 5 kg og er mig evigt taknemmelig.!"

BellyBurn Biotic har 200 milliarder vægttabsbakterier

Hver BellyBurn Biotic kapsel forsyner tarmen med 15 milliarder bakterier og genopretter tarmen på kortest mulig tid. Produktets store stjerne er en særlig mælkesyrestamme, L. plantarum IMC 510®, som findes i rigelige mængder i slanke menneskers tarme.

BellyBurn Biotic holder, hvad den lover

Den kraftige effekt af BellyBurn Biotics er et resultat af den dobbelte virkningsmekanisme, da det er et vægttabsfremmende probiotikum og en fedtforbrænder i ét! Ud over L. plantarum IMC 510® indeholder formlen også:

  • Grøn te, der stimulerer fedtfordøjelsen og øger stofskiftet
  • Cikorierod, som har et højt fiberindhold, som bakterier kan leve af  
  • Pantothensyre (vitamin B5), som er afgørende for et sundt energiniveau
  • B6-vitamin, der hjælper med at omdanne mad til energi

Hvis du ikke kan tabe dig, uanset hvor meget du prøver, er der stor sandsynlighed for, at din tarm er fuld af "fedmebakterier". Ved hjælp af  BellyBurn Biotic kan du nulstille din tarm og endelig bryde igennemvægtplateauet, ligesom Angie og hundredvis af andre!

*Resultaterne kan variere fra person til person og kan afvige fra de resultater, der er beskrevet på hjemmesiden.

Produkter til dig

VÆGTTAB
-55%
Tilbudspris 372,99 kr. Normal pris 827,96 kr.
Se produkt