Naturlige slankemidler: alger, cayennepeber og blodappelsin!

Du har sikkert før hørt om adiponectin. Dette hormon produceres i fedtvævet og regulerer madtrang og madindtagelse.  

image

Når adiponectin niveauet er lavt, bliver hormonbalancen af ​​adiponectin (også kendt som slankehormonet) ubalanceret. For at bringe dette tilbage i balance, bør du være opmærksom på en afbalanceret kost og masser af motion. Men har du tid til det i nutidens stressende livsstil?

Fascination af alger

Alger er en fascinerende livsform. Disse plantelignende organismer lever i vand og udfører fotosyntese. I Asien har alger været kendt i tusinder af år og bruges i mange retter. Der er algerne omtrent lige så vigtige som vores daglige brød. Algetrenden er nu også kommet til Europa, og vi har udnyttet den på en smart måde og designet noget fantastisk.


Wakame tang

Denne type alge er meget sund, har adskillige positive virkninger på kroppen og er også et rigtigt slankemirakel. Det undgår fedtdepoter og hjælper med at opløse ophobet fedt. Det høje jodindhold aktiverer også skjoldbruskkirtlen og regulerer stofskiftet.

cayennepeber

En amerikansk undersøgelse har vist, at krydret mad gør dig slank. Det hæmmer appetitten og stimulerer forbrændingen af ​​kalorier. Hvorfor?  Fordi varmen der opstår i kroppen ved indtagelse af stærk mad, stimulerer kroppens egen produktion af varme og forbruget af energi fremmer fedtforbrændingen.

Blodappelsin

Blodappelsiner hjælper med at reducere ophobningen af ​​fedt i kroppen. De er meget rige på anthocyaniner og med en meget stærk antioxidant effekt. Blodappelsiner er også rige på vitamin C, folinsyre og fibre.


AdipoBurn EXTREME

Der er en nemmere måde at få en slank figur på. AdipoBurn EXTREME er en unik fedtforbrænder, der effektivt forbrænder mavefedt! Det har aldrig været nemmere at få en flad mave! 2-i-1 effekten sikrer hurtigere fedtforbrænding og hæmmer dannelsen af ​​nye fedtceller. AdipoBurn indeholder de bedste naturlige ingredienser, der aktiverer slankehormonet og fedtforbrændingen af brunt fedtvæv.

Produkter til dig