Da min veninde fortalte mig om det nye kosttilskud, der hjalp hende med at tabe sig og overvinde sin træthed, troede jeg, at hun lavede sjov. Men et par uger senere tabte jeg også 10* kilo og fik mit liv tilbage - som 45-årig.

image

Ræk hånden op, hvis du kan genkende det:


Det var en mandag morgen, og jeg slæbte mig selv ud af sengen og følte mig mere udmattet end nogensinde før.

Jeg kiggede mig selv i spejlet og kunne IKKE lide det, jeg så: en overvægtig 45-årig kvinde, slidt af alder, træthed og stædigt fedt hofter, lår og balder

"Hvad har jeg gjort for at se sådan ud?!" tænkte jeg.

Ud over at jeg var synligt overvægtig, var min krop konstant træt og svag uden nogen grund, som jeg ikke kunne forstå. Da jeg nåede begyndelsen af fyrrerne, følte jeg, at hele min krop bare gav op. 


Alle mine problemer - overvægt, træthed, tåge i hjernen, problemer med at slappe af - opstod samtidig, som om de alle var sammensvorne imod mig. Den morgen var jeg et følelsesmæssigt og fysisk rod, og jeg ville ønske, at jeg kunne vende tilbage til midt i tyverne, hvor alting virkede så let. 

image

Hej, mit navn er Petra Kohler. Jeg er 45 år, og i denne artikel vil jeg gerne fortælle, hvordan denne smertefulde erkendelse fik mig til at smide over 10* kilo fedt på få uger uden drastiske diæter eller intensive træningspas. 


Efter i årevis at have prøvet ubrugelige diæter og drukket utallige kopper kaffe for ikke at falde i søvn, gjorde jeg en overraskende opdagelse, der fuldstændig forvandlede mit udseende og min følelse. 

Jeg lærte, at næsten alle mine problemer - hjernetåge, vægtøgning, den irriterende appelsinhud og irritabilitet, for blot at nævne nogle få - skyldtes hormonel ubalance. Det vil måske overraske dig, ligesom det gjorde mig, at hormonel ubalance er et meget almindeligt problem i det 21. århundrede, og ikke et uskyldigt problem. 

Heldigvis opdagede jeg en simpel løsning, som alle kan inddrage i deres daglige rutine for at genoprette hormonbalancen. Jeg var meget skeptisk, da jeg først hørte om dette sundhedstip, fordi jeg allerede havde prøvet så mange ting uden større succes. 

Men efter at have gjort dette til en del af min daglige rutine i et par uger, bemærkede jeg en reel stigning i energien, og det blev naturligt lettere at tabe mig. Jeg tabte over 10* kilo stædigt fedt takket være denne vane, og jeg er stolt af at sige, at jeg nu føler mig mere levende, stærkere og mere fokuseret, end jeg har været i årtier. 

Hvis det virkede så godt for mig, tror jeg, at det også kan hjælpe andre ærlige kvinder, der er trætte af at føle sig overvægtige, udmattede og umotiverede. Den vane, jeg er ved at dele, er måske ikke for dig, men stol på mig; den er værd at kigge på.

Den dag, hvor jeg indså, at jeg MÅTTE få mit liv tilbage på sporet. 

image

Jeg vil definere mig selv som en almindelig kvinde. Jeg har et godt job, en vidunderlig mand og to døtre, som jeg elsker mere end noget andet. Jeg har alt, hvad jeg behøver for at være lykkelig.


Alligevel er der fra tid til anden altid denne grimme stemme, der fortæller mig, at jeg er for fed, for doven og ikke sund nok. Jeg hader den stemme, men samtidig ved jeg, at den fortæller sandheden.


Indtil jeg var i trediverne var jeg i topform: flad mave, flot hud, strålede af energi - uden at jeg behøvede at gøre en stor indsats. 


Men efter fødslen af min anden datter Emilia ændrede noget sig. Jeg begyndte at hobe vægt på, især omkring hofterne, lårene og balderne, og jeg kunne ikke fjerne det overskydende fedt, uanset hvad jeg prøvede. 


Samtidig var al min energi stort set væk. Fra jeg vågnede, til jeg gik i seng, følte jeg mig træt. Det eneste, der holdt mig vågen, var de utallige kopper kaffe, som jeg hældte i halsen hver eneste dag.

Jeg følte mig fanget i en ond cirkel af vægtøgning, søvnproblemer og udmattelse: at være overvægtig og uden energi gjorde mig ulykkelig, hvilket fik mig til at spise mere mad, som jeg ikke skulle spise, hvilket gjorde mig endnu tykkere og mere træt af det hele. 


Nogle dage lykkedes det mig at forblive positiv ved at se på livets lyse side; min passion for natur og havearbejde og min smukke familie. 


Men da jeg vågnede den mandag morgen for at tage på arbejde, var det eneste, jeg kunne se i spejlet, dette: en udmattet kvinde med 10 kilo overskydende fedt og en komplet mangel på viljestyrke. 


På denne dystre dag besluttede jeg, at jeg havde fået nok. Jeg var nødt til at gøre noget for at vende mit liv. 

Hvorfor vægttabsløsninger er ubrugelige: den smertefulde sandhed, som diætmærker skjuler for dig

image

Hvis du forsøger at tabe dig, ved du lige så godt som jeg, at der findes hundredvis af såkaldte "mirakelløsninger" på nettet.


De lover, at du vil tabe 20 kilo på to uger, mens du spiser lækre måltider hver dag uden at gå i fitnesscenter.


Det er overflødigt at sige, at de fleste af disse "løsninger" ikke virker, og jeg er det første offer for disse åbenlyse løgne. Jeg har prøvet snesevis af populære løsninger i mine forsøg på at tabe fedt og forbedre mit helbred. 


Jeg har prøvet keto, vegansk, low-carb, Dukan og Atkins diæter og mange andre. Jeg begyndte at løbe tre gange om ugen og springe måltider over ved hjælp af intermitterende faste for at reducere mit kalorieindtag ved hjælp af en sporingsapp. 

Men det var den samme historie hver gang: Jeg tabte mig et par kilo i løbet af 2-3 uger og tog så endnu mere på igen i de følgende uger. Den berømte yo-yo-effekt, som alle taler om, og som du sikkert også har oplevet. 


Det store problem med disse diæter og vægttabsløsninger er, at de ikke er lavet til at blive opretholdt over tid. Efter et stykke tid bliver din krop træt af de drastiske madrestriktioner og straffer dig ved at skabe kraftige trangfornemmelser. 


I mit tilfælde begyndte der efter flere ugers streng diæt at dukke uimodståelige madtrangler op efter flere uger. Endnu værre: Jeg havde kvalme og hovedpine, følte mig svag, og ærligt talt følte jeg mig slet ikke gladere, tværtimod. 


Så ja, det er muligt at tabe sig på kort sigt med diæter eller produkter, der giver hurtige resultater. Desværre er de fleste af disse produkter kun kortsigtede løsninger og har måske ikke den bedste effekt på vores generelle helbred eller energiniveau. 

Hvad nytter det at tabe 15 kilo, hvis du er svag og ulykkelig? Det giver ikke nogen mening. 


En dag, da jeg delte mine frustrationer med en veninde, som jeg mødte til yoga, lærte jeg noget meget mærkeligt. 


Noget, der viste sig at være en "snydekode" til at forbedre mit helbred, og som meget vel også kunne forbedre dit. Hvis det, jeg nu vil fortælle dig, lyder mærkeligt, så tro mig, det er helt normalt. 

Jeg opdagede, at næsten alle mine helbredsproblemer var knyttet til østrogendominans

image

Min veninde fra yoga forklarede, at hun også for ikke så længe siden var overvægtig og konstant træt og irritabel. Jeg spurgte hende: Jeg spurgte: "Hvordan kom du ud af denne onde cirkel?" 


Hun sagde: 


"Efter at have forsøgt at lave min egen research, hvirvlede mit hoved rundt med information, så jeg besluttede at gå til en ernæringsekspert.  

Vi talte indgående om mine symptomer - vægtøgning, oppustethed, søvnproblemer og træthed - og hun forklarede mig, at jeg har det, som eksperter kalder østrogendominans." 


Jeg løftede øjenbrynene, da hun sagde det. 


"Jeg ved godt, at det er mærkeligt, men når man forstår, hvordan hormonerne fungerer, forstår man, hvorfor alle disse problemer dukker op på samme tid. Hun forklarede mig, at hormoner fungerer som budbringere i kroppen, der fortæller vores celler, hvad de skal gøre. Så du kan forestille dig, at hvis hormonerne er helt ude af balance, fungerer tingene ikke, som de skal." 


Jeg havde aldrig hørt om "østrogendominans" før. Jeg er klar over, at jeg kunne have gjort mere for at leve et sundere liv, men alligevel... Jeg kunne ikke se, hvordan en så lille ting som hormoner kunne have så stor betydning for vores helbred. Min veninde trøstede mig og sagde, at østrogendominans ikke er den eneste hormonelle forstyrrelse derude, og at mange af dem skyldes eksterne faktorer som forurening, kemikalier, mikroplast osv.  


Men da jeg ønskede at lære mere, spurgte jeg hende, hvordan hun løste det. 

"Det er præcis det spørgsmål, jeg stillede min ernæringsekspert. Hun fortalte mig, at nøglen til at få afbalancerede østrogenniveauer er at slippe af med det overskydende østrogen, og for at gøre det skal du støtte leveren og tarmen, to vigtige organer, der tager sig af afgiftning." 


En effektiv måde at gøre det på er med ingredienser som chlorella, rosmarin, citronmelisse og blæretang, der styrker detox af leveren og tarmen og støtter østrogenreduktion. 

Hun fortsatte med at forklare, hvordan hun var i stand til at afbalancere sit østrogenniveau med en plantebaseret formel, som hendes ernæringsekspert havde anbefalet.  

image

"Fortæller du mig, at alle mine problemer kan løses ved at gøre disse ingredienser til en del af min kost?" Jeg spurgte skeptisk. 


"Tja, så enkelt er det ikke," sagde hun. 

"En te af citronmelisse eller lidt rosmarinkrydderi på søndagens stegning vil simpelthen ikke gøre tricket. Min ernæringsekspert anbefalede et fantastisk produkt kaldet EstroLux.. Formlen er specielt designet til at blokere, deaktivere og uddrive overskydende østrogen. Udover det opretholder det et positivt humør og forbedrer fokus, hjælper med vægttab og fremmer afslapning og bedre søvn. 

"Jeg har taget det i 3 måneder nu, og jeg har aldrig forbrændt fedt så hurtigt eller følt mig så godt. Jeg har mere energi, og mit fokus er blevet bedre. Kort sagt føler jeg, at jeg har fået en sundere og federe krop. Og som du kan se, har det en hel del indflydelse på mit humør!" 


Da hun fortalte mig dette, blev jeg nysgerrig efter at vide mere. Jeg ved, at min veninde kæmpede meget, før hun kom i topform, og hvis det virkede for hende, kunne det måske også virke for mig. 


Jeg kiggede på Sensilab's hjemmeside, producenten, der producerer EstroLux-formlen, og så, at de har fremragende anmeldelser og millioner af kunder

Det er ikke første gang, jeg har testet et produkt som dette, men jeg besluttede mig for at prøve det af nysgerrighed. Produktet tilbyder også 30 dages tilfredshedsgaranti, så jeg tænkte: i værste fald, hvis det ikke virker, så får jeg mine penge tilbage. 

Min veninde fortalte mig, at det var tilrådeligt at tage EstroLux i tre måneder for at opnå de bedste resultater. Jeg valgte deres abonnementsmulighed, som giver regelmæssig levering af EstroLux med en ekstra rabat. Jeg modtog produktet et par dage senere. 

Jeg begyndte at tage 1 kapsel to gange om dagen, og jeg må sige, at resultaterne var overraskende og på en god måde. 

Jeg kan ærligt sige, at jeg har fået mit liv tilbage takket være denne formel

Så hvad er min mening om dette produkt?


Jeg vil være ærlig: Der skete ikke meget i løbet af de første par dage. Jeg kunne ikke se nogen særlige virkninger. Men efter en uge begyndte jeg at se en reel forskel.


Først bemærkede jeg, at jeg var meget mere afslappet og i et mere positivt humør end før. Selv uden kaffe var jeg ikke så træt som normalt, hvilket kan tilskrives bedre søvn, og mit fokus på arbejdet blev øget. 

Da jeg generelt havde det bedre, blev det meget lettere at begynde at passe på mig selv ved at spise sunde og afbalancerede måltider næsten hver dag. 


Efter flere måneder tabte jeg mig meget uden at være klar over det, takket være min sundere livsstil og min nyfundne motivation. Jeg har endda bemærket, at min hud ser bedre ud. 


Afslutningsvis kan jeg objektivt sige, at denne naturlige formel har hjulpet mig meget, for siden jeg har taget den hver morgen, føler jeg, at jeg har fået mit liv tilbage


Nu må du ikke misforstå mig: Det er ikke en mirakelformel, fordi det tager et stykke tid at arbejde. Men hvis du kæmper med din vægt og har problemer med at slappe af og fokusere, anbefaler jeg at prøve denne formel. 

Det lyder måske fjollet, men nogle gange kan en lille vane som denne gøre en stor forskel for vores velbefindende og liv. Det har været tilfældet for mig, og jeg håber, at det også vil være tilfældet for dig. 


Med venlig hilsen,

Petra

*Ansvarsfraskrivelse: Virkningerne af produktet kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden. Vores produkter er ikke beregnet til at forebygge, behandle eller helbrede nogen sygdom.