Pavlina: "Jeg har tabt mig og passer nu en mindre størrelse!"

Pavlina er 53 år og har et stillesiddende job. Da hun var yngre, var hun glad for sin figur. "Jeg plejede at være slank, men i de sidste 20 år har jeg taget 1 kilopå om året ." Pavlina fandt ud af, at hun led af en underaktiv skjoldbruskkirtel.

Træg skjoldbruskkirtel - den usynlige synder bag vægtøgning

En træg skjoldbruskkirtel fører langsomt, men sikkert til vægtøgning og sænkede energiniveauer. Og det værste af alt... trangen til mad vokser.

Pavlina tog 20 kg på over de sidste 20 år. "Jeg plejede at have meget mere selvtillid, jeg havde det bedre, jeg var mere fleksibel og mit humør var bedre." Men som tiden gik, ændrede dette sig. "Jeg begyndte at føle mig doven, træt og oppustet, og min fordøjelse blev langsommere," siger hun.

Men Pavlina formåede at slippe af med den overskydende vægt. Nu er hun mere tilpas i sin egen krop og har fået sin selvtillid tilbage. Læs videre for at finde ud af hvordan!

image

"Jeg opdagede ThyroLux og var begejstret!"

Mens hun søgte efter en løsning på sine problemer, stødte Pavlina på ThyroLux på internettet. "Jeg ledte efter en naturlig løsning til skjoldbruskkirtlen. Jeg opdagede ThyroLux og var begejstret! Jeg var imponeret over ingredienserne. Dette produkt er hormonfrit og hjælper med hypothyroidisme. Simpelthen perfekt!"

Er du klar til at ændre dit liv, ligesom Pavlina?

Er du også klar til at ænder dit liv!

ThyroLux tilbyder en kraftfuld 4-i-1 effekt, der hjælper med at balancere skjoldbruskkirtelhormonerne, fremme vægttab, forbedre koncentrationen og styrke hud og hår. Udover at hæve dit energiniveau, vil ThyroLux også fremskynde fordøjelsen og booste dit stofskifte.

"Jeg har tabt mig, og mit hår føles fyldigere!"

"Jeg begyndte at mærke en forskel efter den første måned," siger Pavlina. "Mit humør er blevet bedre, fordi jeg har tabt mig, og  mit hår føles fyldigere. Jeg er sluppet af med den overskydende væske og føler mig ikke længere hævet og oppustet. Jeg slap af med dobbelthagen!"

En træg skjoldbruskkirtel bremser alle kroppens processer. Det gælder også fordøjelsen og fedtforbrændingen, hvilket betyder, at det er nemmere at tage på i vægt. ThyroLux hjælper med at tage hånd om alle de store problemer, der kan opstå som følge af en træg skjoldbruskkirtel.

"Jeg gik ned i tøjstørrelse!"

Pavlina har nu brugt ThyroLux i 3 måneder. "Jeg er ikke længere hævet i ansigtet, kroppen og benene, og min fordøjelse er blevet bedre." Hun har også fundet motivationen til at begynde at ændre sin livsstil. “Jeg har forbedret min kost med mere frugt og grønt. Jeg er begyndt at gå ture med min hund – jeg har mere energi og træner mere. Jeg har tabt mig og har det bedre – jeg har tabt en hel tøjstørrelse! Jeg er sluppet af med trangen til slik og andre dårlige vaner. Jeg føler mig lykkelig!"

Sig farvel til konstant træthed, hjernetåge og vægtøgning! Begynd at leve dit bedste liv med ThyroLux!

*Ansvarsfraskrivelse: Virkningerne af produktet kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden. Vores produkter er ikke beregnet til at forebygge, behandle eller helbrede nogen sygdom.

Produkter til dig

HORMONBALANCE
-50%
Tilbudspris 193,99 kr. Normal pris 385,99 kr.
Se produkt