Da min veninde fortalte mig om sit mærkelige morgenritual, troede jeg, at hun var blevet skør. Et par uger senere havde jeg tabt 10 kg, overvundet min træthed og fået mit liv tilbage - i en alder af 45 år.

image

Mange af os har været der på et eller andet tidspunkt:


Det var mandag morgen, jeg slæbte mig ud af sengen og følte mig mere udmattet end nogensinde før.


Jeg så mig selv i spejlet og kunne IKKE lide det, jeg så. En overvægtig 45-årig kvinde, præget af alder og træthed, med skørt hår og fedtruller på maven, taljen og lårene.


"Hvad har jeg gjort for at få mig selv til at se sådan ud?!", tænkte jeg.


Ikke alene var jeg tydeligvis overvægtig, men jeg var også udmattet, og det uden nogen som helst grund. Jeg havde konstant tåge i hjernen. Ingen motivation. Selv små ting som at gå i butikken føltes som en kamp.


Den morgen følte jeg mig så følelsesmæssigt og fysisk forvirret, at jeg ønskede, at jeg kunne vende tilbage til midt i tyverne, hvor alt var så let.

image

Hej! Mit navn er Petra Kohler, jeg er 45 år gammel, og i denne artikel vil jeg fortælle dig, hvordan en smertefuld erkendelse fik mig til at tabe over 10 kg på bare et par uger uden drastiske diæter eller intens træning.


I årevis havde jeg forsøgt at tabe mig og forbedre mit helbred ved hjælp af meningsløse diæter. Men så gjorde jeg en bemærkelsesværdig opdagelse, som gjorde mig til en helt anden kvinde.


Jeg fandt ud af, at næsten alle mine helbredsproblemer - hjernevrængning, vægtøgning, konstant træthed - skyldtes et lille organ.


Dette lille organ er ansvarlig for at forbrænde overskydende fedt og holde vores energiniveau oppe i løbet af dagen.


Hvis dette organ er "sløvt", bliver vores stofskifte langsommere, vi tager hurtigere på i vægt, og vores energiniveau falder hurtigt. Det er blevet konstateret, at over 20 % af kvinderne lider af dette problem, og 60 % af dem ved det ikke engang selv!


Heldigvis har jeg fundet en enkel måde at stimulere dette lille organ på. Det kan hjælpe med at øge stofskiftet i alle aldre.


Da jeg først hørte om dette sundhedstip, var jeg naturligvis meget skeptisk, da jeg allerede havde prøvet så mange forskellige ting uden held.


Men efter at have gjort det hver dag i et par uger, bemærkede jeg, at jeg havde betydeligt mere energi og tabte over 10 kg.


Jeg er stolt og lettet over at kunne sige, at jeg føler mig mere levende, stærkere og mere fokuseret i dag, end jeg har gjort i årtier.


Fordi det virkede så godt for mig, tror jeg, at det også kan hjælpe andre kvinder, der føler sig overvægtige, udmattede og umotiverede.


Det kan vise sig, at den vane, som jeg nu vil fortælle dig om, ikke er noget for dig, men tro mig, den er bestemt værd at overveje.

Den dag jeg indså, at jeg måtte få mit liv tilbage på sporet

image

Jeg vil beskrive mig selv som en almindelig kvinde. Jeg har en god arbejdsplads, en fantastisk mand og to døtre, som jeg elsker mere end noget andet i verden. Jeg har ikke brug for noget for at være lykkelig.


Men indimellem hører jeg en indre stemme, der fortæller mig, at jeg er for fed, for doven og ikke sund nok. Jeg kan ikke lide denne stemme, men samtidig ved jeg, at den er rigtig.


Indtil jeg var i trediverne var jeg altid i god form: flad mave, flot hud, fuld af energi - og jeg gjorde det uden at anstrenge mig særligt meget.


Men efter at min anden datter Emilia blev født, ændrede noget sig. Pludselig begyndte der at samle sig fedt over hele min krop.


Min energi var væk. Jeg følte mig helt udmattet fra det øjeblik jeg vågnede, til jeg gik i seng. Det eneste, der holdt mig vågen, var de utallige kopper kaffe, jeg skænkede hver dag.


Jeg følte, at jeg var fanget i en ond cirkel af vægtøgning, dovenskab og udmattelse.


Det eneste, jeg kunne se i spejlet, da jeg vågnede op for at tage på arbejde den mandag morgen, var en udmattet kvinde, der vejede 10 kg for meget, med træt hud, livløst hår og en total mangel på viljestyrke.


Det var der, at jeg besluttede, at jeg havde fået nok. Jeg var nødt til at gøre noget for at ændre mit liv.

Hvorfor de fleste løsninger til vægttab er ubrugelige - den bitre sandhed, der er skjult af vægttabsindustrien

image

Internettet flyder over med "mirakelkure" til at tabe sig.


Reklamerne lover, at vi kan tabe 25 kg på to uger, uden at vi behøver at give afkald på god mad og uden at skulle gå i fitnesscenter.


Det siger sig selv, at de fleste af disse "løsninger" ikke virker. Og jeg er selv blevet offer for de åbenlyse løgne. Jeg har prøvet snesevis af forskellige metoder til at tabe mig og forbedre mit helbred.


Jeg har prøvet keto diæt, low-carb og no-carb diæt, Dukan, Atkins, og mere. Jeg begyndte at springe måltider over og begyndte at køre intermittent fastende for at reducere mit kalorieindtag. Jeg drak shakes og litervis af grøn te.


Men det var det samme hver gang - jeg tabte mig et par kilo i de første to til tre uger, og så tog jeg på igen i de følgende uger. Den berømte yo-yo effekt, som jeg er sikker på, at alle har oplevet på et eller andet tidspunkt.


Det store problem med alle disse metoder til vægttab er, at de ikke holder.


Efter et stykke tid bliver kroppen træt af de drastiske restriktioner og reagerer med sultanfald, som er umulige at modstå.


Efter et par uger på en streng diæt følte jeg altid en utrolig trang til at kaste mig over fede fødevarer. Ikke nok med det, men jeg havde også kvalme, var træt, havde hovedpine og var generelt ulykkelig.


Selvfølgelig er der nogle produkter, der kan hjælpe dig med at tabe et par kilo. Men det betyder ikke, at du bliver slank, sund og lykkelig.


Og hvad nytter det at tabe 50 pund, hvis du bliver svag og deprimeret i processen? Det er meningsløst.


En dag fortalte jeg en ven, som jeg lærte at kende i yoga, hvor frustreret jeg var, og så fandt jeg ud af noget meget mærkeligt.


Noget, der viste sig at være et trick til at forbedre mit helbred. Det, jeg nu vil fortælle dig, lyder måske mærkeligt i starten - sådan havde jeg det også.

Jeg opdagede, at næsten alle mine helbredsproblemer var relateret til et lille organ i min krop

image

Min yogaveninde fortalte mig, at hun indtil for nylig også havde været konstant træt og havde problemer med sin vægt. Jeg spurgte hende, hvordan hun kom ud af den onde cirkel.


Hun svarede:


"Jeg gik til en terapeut, der har specialiseret sig i kvinders sundhed. Hun forklarede, at alle disse problemer - overvægt, træthed, depression, udbrændthed - ofte har en fælles årsag. Selv om problemet er så almindeligt, er det stadig relativt ukendt. Omkring en ud af fem kvinder er ramt, men over halvdelen af disse kvinder ved det ikke engang selv. Eksperter kalder det en "træg skjoldbruskkirtel".


Da hun sagde det, løftede jeg lidt mine øjenbryn.


"Jeg ved, det lyder mærkeligt, men når man forstår, hvordan skjoldbruskkirtlen fungerer, forstår man, hvorfor alle disse problemer opstår på samme tid...


Skjoldbruskkirtlen er en lille hormonkirtel i halsen, som er ansvarlig for at regulere vores stofskifte.


Når skjoldbruskkirtlen fungerer korrekt, producerer og lagrer den vigtige hormoner, der hjælper os med at forbrænde kalorier, opretholde et godt energiniveau og holde vores stofskifte i gang.


Men hvis din skjoldbruskkirtel arbejder trægt, bliver dit stofskifte langsommere, din krop forbrænder ikke kalorier lige så effektivt, din hjernekapacitet er nedsat, og du føler dig træt hele tiden. Hvis du har svært ved at tabe dig, er konstant træt og ofte lider af tåge i hjernen, kan det være et tegn på, at du har en træg skjoldbruskkirtel," forklarer hun.


Jeg havde aldrig hørt om en "træg skjoldbruskkirtel" før. Men jeg var selvfølgelig nysgerrig og spurgte, hvordan hun havde løst problemet.


"Det var det, som terapeuten hjalp mig med. Hun forklarede, at nøglen til en stærk skjoldbruskkirtel er at forsyne kroppen med to vigtige stoffer: jod og L-tyrosin.


Disse to stoffer fungerer som byggesten for en sund skjoldbruskkirtel. Når der er nok af dem i kroppen, bruger skjoldbruskkirtlen dem til at producere vigtige hormoner, der øger stofskiftet.


Men hvis skjoldbruskkirtlen ikke får nok jod og L-tyrosin, arbejder den mindre effektivt, og hele kroppen bliver langsommere. Resultatet? Vægttab, træthed, udmattelse, sløvhed og meget mere." 

Hun forklarede, at hun havde formået at øge sit stofskifte ved hjælp af en særlig formel, som hendes terapeut havde anbefalet. 

image

"Så du siger, at mine problemer kan løses ved at tage disse to stoffer?", spurgte jeg skeptisk.


"Tja, det er ikke helt så enkelt..." sagde hun.


"For det første er det vigtigt, at disse to stoffer kommer fra naturlige kilder, f.eks. planter. For det andet er der undersøgelser, der viser, at indtagelse af et ekstra stof kaldet guggul er gavnligt for at fremme skjoldbruskkirtlens optagelse af naturligt jod."


"Og hvor får du disse stoffer fra?"

"Min terapeut anbefalede mig et naturligt kosttilskud kaldet ThyroLux, som er specielt udviklet til at styrke skjoldbruskkirtlen. Det er et tysk produkt, der indeholder de tre ingredienser jod, L-tyrosin og guggulharpiks i optimale mængder for at øge skjoldbruskkirtelaktiviteten og øge stofskiftet naturligt.


Jeg har taget det hver morgen i tre måneder nu, og jeg forbrænder fedt hurtigere end nogensinde før. Jeg har mere energi, og mit hår føles mere fyldigt. Jeg føler mig sundere og i bedre form generelt. Og det kan også ses på mit humør!" tilføjede hun med et blink.


Jeg må indrømme, at jeg var nysgerrig. Jeg vidste, at min veninde tidligere havde kæmpet for at komme i form. Så måske ville det, der virkede for hende, alligevel virke for mig.


Jeg klikkede mig ind på hjemmesiden for Sensilabs, firmaet bag ThyroLux, og blev mødt af fremragende anmeldelser og hundredvis af tilfredse kunder.


Det var bestemt ikke første gang, jeg prøvede denne type produkt, men jeg besluttede mig alligevel for at prøve det af ren og skær nysgerrighed.


Da firmaet tilbød en 100 % tilfredshedsgaranti, tænkte jeg, at hvis det ikke virker, så får jeg i det mindste mine penge tilbage.


Min veninde havde forklaret mig, at man skal tage ThyroLux i tre måneder for at få gode resultater. Så jeg tegnede et abonnement for at få en pakke ThyroLux hver måned med 50 % rabat. Et par dage senere kom den første pakke.

.

Jeg begyndte straks at tage ThyroLux hver morgen efter morgenmaden og hver aften efter aftensmaden. Resultaterne kom som en virkelig positiv overraskelse.

Jeg kan ærligt sige, at jeg har fået mit liv tilbage takket være dette produkt

Hvad synes jeg om produktet?

image

Jeg skal være ærlig - der skete ikke meget i de første par dage. Jeg kunne ikke mærke nogen særlig effekt. Men efter en uge begyndte jeg at mærke en stor forskel.


Det første, jeg bemærkede, var, at jeg havde meget mere energi end normalt. Selv uden kaffe var jeg meget mindre træt end normalt, og min produktivitet på arbejdet steg markant. Selvfølgelig bliver jeg træt fra tid til anden, især når jeg ikke sover så meget.


Men jeg vil sige, at jeg for det meste har haft et ret godt energiniveau, siden jeg begyndte at tage disse kapsler. En anden ting, jeg bemærkede, var, at min trang til junkfood forsvandt.


At føle mindre sult har været en stor hjælp til at spise sundere og mere afbalanceret og ikke at spise usunde fødevarer.


Et par måneder senere havde jeg takket være min sundere livsstil og nyfundne motivation tabt mig næsten uden at lægge mærke til det. Jeg bemærkede også, at min hud så bedre ud, og at mit hår føltes sundere end før.

Afslutningsvis kan jeg sige, at dette naturprodukt har hjulpet mig enormt, for siden jeg begyndte at tage det regelmæssigt hver morgen og aften, er utallige aspekter af mit helbred blevet forbedret.


Jeg vil ikke kalde det et mirakelprodukt, for det tager et stykke tid at virke. Men for alle, der er overvægtige, trætte og udmattede, ville det ikke skade at prøve ThyroLux. Det kan give dit stofskifte et stort løft.


Det lyder måske fjollet, men nogle gange kan en lille vane som denne gøre en stor forskel for vores velbefindende og vores liv.


Det gjorde det i hvert fald for mig, og jeg håber, at det også vil gøre det for andre.


Med venlig hilsen,


Petra