Arianna: "Jeg smed de store mumiejeans ud og fik endelig mine gamle bukser på."

Arianna er 38 år gammel, arbejder som folkeskolelærer og har en datter på 7 år. Efter sin skilsmisse trøstede hun sig med mad, hvilket fik hende til at tage på i vægt. Pludselig var det tid til en genforening med hendes gamle klasse, og hun ville gerne vise sig fra sin bedste side.

Arianna

"Jeg trøstede mig selv med mad - for meget mad, for at være ærlig."

"Jeg har aldrig været overvægtig, men jeg har heller aldrig været sporty eller tynd. Da min mand og jeg blev skilt, trøstede jeg mig med mad - for meget mad, hvis jeg skal være ærlig.

Da ægteskabet gik i stykker, begyndte jeg at spise mere junkfood og kager, end jeg plejede. Jeg prioriterede ikke længere mit udseende, og jeg blev nødt til at købe større bukser."

"De ekstra kilo blev bare ved med at komme, og jeg var ikke motiveret til at slippe af med dem"

"Det var første gang, jeg erkendte over for mig selv, at det syn, der mødte mig i spejlet, ikke var særlig flatterende. Jeg havde det ikke godt med min krop, men jeg gjorde ikke noget ved det - de ekstra kilo blev bare ved med at hobe sig op, og jeg var ikke motiveret til at komme af med dem. Hvem har tid til at træne og spise sundt, når man er nyskilt, enlig mor og arbejder på fuld tid?

Sidste år var det også tid til min klassesammenkomst. Da invitationen dukkede op i min indbakke, slog det mig, at jeg ikke ligefrem var i topform, hverken mentalt eller fysisk. Da jeg læste invitationen igen, gik jeg i panik - genforeningen var om halvanden måned! Hvordan skulle jeg nogensinde nå at komme tilbage i form på så kort tid?"

"Jeg ville få mest muligt ud af de 40 dage for at komme i form til festen."

"Du ved, hvordan det er til klassefester - alle praler med deres karrierer og viser billeder af deres børn. Det er dybest set en konkurrence om at være den mest succesfulde og dømme alle andre. Så jeg ville bruge den halvanden måned på at komme i form til festen og møde op med et smil på læben. 

Jeg lovede mig selv at tabe mig så meget som muligt. Det eneste spørgsmål var: Hvordan? Mens jeg ledte efter tips til hurtigt vægttab, faldt jeg over en reklame for WaterOut XXL. Jeg slog produktet op og fandt ud af, at det er et naturligt vanddrivende middel, der er designet til at give hurtige og synlige resultater - lige hvad jeg havde brug for! Jeg bestilte straks fire pakker for at tackle mine vægtproblemer en gang for alle."

"Jeg fik en meget fladere mave og fastere lår, og cellulite var også mindre synlig."

"Jeg begyndte at mærke en forskel efter de første ti dage. Mine ankler var ikke længere så hævede, og når jeg så mig i spejlet, kunne jeg sværge på, at min mave ikke var så stor. WaterOut XXL havde allerede haft en effekt!

Jeg kunne næsten ikke tro, hvor stor forskellen var efter en måned. Jeg følte mig så meget lettere og renere på en eller anden måde. Jeg havde en meget fladere mave og fastere lår, og cellulitis var heller ikke så synlig længere!

Jeg tabte mig i alt 5 kilo og smilede med hele ansigtet! Jeg smed de store mumiejeans ud og kunne endelig komme i mine gamle bukser." 

"Jeg fik så mange komplimenter for min figur og følte mig så godt tilpas i min krop."

"Jeg frygtede genforeningen - jeg var sikker på, at alle ville hviske om min vægtforøgelse og om, hvordan skilsmissen havde sat sine spor.

Men jeg fik så mange komplimenter for min figur og følte mig så godt tilpas i min krop. Folk spurgte mig endda, hvordan jeg kunne holde min form som næsten 40-årig! Så jeg besluttede mig for at dele min historie."

Kvinder elsker bestselleren WaterOut XXL

WaterOut XXL er en naturlig vanddrivende drik, der fås med fersken- og jordbærsmag. Den er designet til at fjerne væskeophobninger og modvirke oppustethed.

87 % af brugerne er tilfredse med de hurtige og synlige resultater.

Arianna tabte sig 5 kilo ved hjælp af WaterOut XXL Peach:

  • Øger udskillelsen af overskydende væske med op til 27*%.
  • Reducerer følelsen af hævedeben med op til 60*%.
  • 3-i-1-effekt til vægttab: modvirker overskydende væske, ekstra kilo og cellulite
  • 3-i-1-effekt mod væskeophobning: understøtter lymfe-, urin- og blodgennemstrømning

Hold hovedet højt og føl dig godt tilpas i din krop, uanset hvilke udfordringer du står over for, med WaterOut XXL. 

Produkter til dig

24-7 FEDTFORBRÆNDER
-62%
Tilbudspris 199,00 kr. Normal pris 528,00 kr.
Se produkt