Brigitte fandt sin balance som 60+ med hjælp fra Sensilab

Brigitte er 63 år gammel og pensioneret. Hun er meget aktiv og nyder Nordic Walking, svømning, yoga, pilates og styrketræning. Men på grund af overgangsalderen og hormonelle ændringer har hun taget omkring 15 kg på i vægt.

Hun fortæller, at hun efter 55-årsalderen blev meget utilfreds med sit udseende. Heldigvis opdagede hun Sensilab, og i dag - i en alder af 63 år - føler hun sig endelig tilfreds med sit udseende igen.

Læs videre for at finde ud af mere!

image

“De naturlige ingredienser gjorde mig tryg”

Brigitte oplevede nogle hormonelleændringer i forbindelse med overgangsalderen, som påvirkede hendes velbefindende, så hun besluttede at forsøge at finde naturlige produkter, der kunne hjælpe hende: "Jeg er naturligt nysgerrig. Jeg ville gerne se, hvordan disse produkter var, og de naturlige ingredienser fik mig til at føle mig sikker".

Siden da har hun prøvet flere af vores produkter, og de har alle haft en positiv effekt på hendes velbefindende.

Produktet, der ændrede alt

Et af de første produkter, Brigitte brugte, var AdrenaLux: "Da jeg stadig arbejdede om natten og havde brug for noget til at modvirke mit forhøjede kortisolniveau, var AdrenaLux det første, jeg ville prøve. Jeg havde længe ledt efter et sådant produkt, og jeg var meget glad, fordi det hjalp mig med at stabilisere min vægt. Jeg har endda tabt mig lidt.

AdrenaLux hjalp mig med at finde en følelsesmæssig balance, og jeg følte ikke længere den samme trang til at spise mellem mine hovedmåltider".

Selv om hun nu er pensioneret og kan sove bedre om natten, anbefaler hun stadig   AdrenaLux til alle, der måtte have brug for det.

Vidste du at…?

Ashwagandha er en velkendt ayurvedisk urt, der har været brugt i århundreder til at lindre stress, øge energiniveauet og forbedre koncentrationen. Ashwagandha stammer fra Indien og Sydøstasien, og navnet betyder "hesteduft" på sanskrit, hvilket henviser til urtens stærke duft og genoprettende egenskaber. Urten er en adaptogen - et stof, der hjælper kroppen med at håndtere stress. Undersøgelser viser også, at det kan have en positiv effekt på søvnkvaliteten.1

“Dette produkt har virkelig forbedret mit liv som kvinde”

I begyndelsen af 2021 begyndte Brigitte at bruge EstroLux, kosttilskuddet, som hjalp hende med at håndtere nogle af de overgangsaldersymptomer, som hun oplevede som følge af hormonel ubalance.

Det blev hurtigt en stor favorit: "Dette produkt har virkelig forbedret mit liv som kvinde".

Vidste du at…?

Ændringer i østrogenniveauet kan medføre vægtudsving. Østradiol, en form for østrogen, regulerer stofskiftet og kropsvægten. Fysisk aktivitet er en af de bedste måder at styre østrogenrelateret vægtøgning på.2

“Fremragende værdi for pengene”

Ved hjælp af vores hormonbalancerende produkter og nogle af vores bedst sælgende vægttabsprodukter som AdipoBurn, KiloVia og KiloShred er det lykkedes Brigitte at forbedre både sit velbefindende og sin selvtillid.

"Jeg håber at opnå endnu bedre resultater - jeg vil gerne have mindre kærlighedshåndtag og slankere arme. Alt i alt er jeg tilfreds og tøver ikke længere med at gå i todelte badedragter".

"Det er fremragende værdi for pengene," konkluderer hun.

image

Oplev fantastiske sundhedsmæssige fordele med vores hormonbalancerende produkter!

Vores moderne livsstil kan have en negativ indvirkning på vores helbred, og millioner af mennesker verden over lider af hormonelleubalancer. Vores førsteklasses udvalg af kosttilskud til hormonbalance kan hjælpe med at genoprette balancen naturligt.

AdrenaLux er et kraftfuldt naturligt kosttilskud, der hjælper med at lindre stress ved at regulere stresshormonet kortisol. Med to af planterigets mest kraftfulde adaptogener: det potente ashwagandha-ekstrakt Sensoril® og sibirisk ginseng.

EstroLux giver naturlig hormonel detox og hjælper med at genoprette balancen ved at blokere, inaktivere og eliminere overskydende østrogen takket være sin 3-i-1 effekt.

*Ansvarsfraskrivelse: Resultaterne kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden.

Kilder:

1 Kubala, J. (2022, January 7). 9 proven health benefits of ashwagandha. Healthline. Retrieved August 4, 2022, from https://www.healthline.com/nutrition/ashwagandha

2 MediLexicon International. (n.d.). Estrogen and weight gain: Are they linked and how to manage it. Medical News Today. Retrieved August 4, 2022, from https://www.medicalnewstoday.com/articles/321837#other-reasons-for-estrogen-imbalance

Produkter til dig

BLOKER KULHYDRATER
-50%
Tilbudspris 189,99 kr. Normal pris 378,99 kr.
Se produkt
FORBRÆNDER MAVEFEDT
-50%
Tilbudspris 259,00 kr. Normal pris 518,00 kr.
Se produkt