Buna forbedrede sin sundhed og vitalitet med Sensilab

Buna er professor og oversætter med en passion for musik og en meget travl livsstil. Siden universitetet har hun kæmpet med sin vægt og sit kropsbillede. Læs videre for at finde ud af, hvordan Sensilab har hjulpet hende til at føle sig lettere, få mere energi og forbedre sit velbefindende!

image

"Det var okay for mig at have en lidt mere "maskulin" kropstype"

Buna har en større kropsbygning med en tendens til at tage på, men har tidligere været tilfreds med sin krop: "I gymnasiet var jeg tilfreds. Det var okay for mig at have en lidt mere "maskulin" kropstype med brede skuldre og stærke ben, men også typiske kvindelige træk som f.eks. store bryster. Jeg elskede min krop".

Desværre blev hendes helbred og velbefindende meget forringet på grund af stress på universitetet: "Under mine studier oplevede jeg mobning og skænderier, et usundt miljø og problemer i hjemmet, hvilket påvirkede mit generelle velbefindende, både mentalt og fysisk".

"Jeg var meget tilfreds med det, jeg opdagede"

I dag arbejder Buna mange timer som professor og bruger kosttilskud for at holdeenergienoppe i sit travle liv. Hun kom først i kontakt med Sensilab gennem en annonce på Facebook: "Jeg kiggede nærmere på, hvad produkterne indeholdt, og lavede noget research, og jeg var meget tilfreds med det, jeg fandt ud af".

Af alle de produkter, hun har prøvet, er hun især glad for vores effektive leverbeskyttelsespakke HepafarLeverdetox og vores effektive naturlige hydreringsbooster WaterOut XXL.

"Jeg begyndte at mærke de første resultater efter blot et par dage!"

Buna afgav sin første ordre for over to år siden og har været en loyal Sensilab-kunde lige siden - og det er ikke så underligt, når man tænker på de hurtige resultater: "Jeg begyndte at mærke de første resultater efter blot et par dage!"

Produkterne har hjulpet hende med at forbedre hendes velbefindende på flere niveauer: "Jeg er mindretræt, når jeg vågner, jeg har en bedre fordøjelse, og jeg kan spise noget usundt indimellem uden at få halsbrand. Jeg sovergodt og har en godhud".

"Jeg føler mig meget lettere"

Nu mår Buna mycket bra i sin kropp: "Jag har inte längre samma matsug sent på kvällarna efter jobbet, jag börjar bli av med vätskeöverskottet, jag har inga problem med blåsan och jag känner mig inte längre uppblåst efter lunch".

Med mereenergi og forbedret fysisk mobilitet kan Buna også være mere fysisk aktiv: "Jeg kan gå meget længere og lave nogle øvelser, som jeg ikke kunne lave før, fordi jeg fik ondt i knæet og under knæet. Men ikke længere!"

Vidste du at…?

At gå er en af de letteste måder at blive mere aktiv, tabe sig og forbedre dit helbred på. Blot 10 minutters rask gang hver dag er nok til at høste en lang række sundhedsmæssige fordele. Det kan hjælpe dig med at opbygge udholdenhed, forbrænde overskydende kalorier og forbedre din kardiovaskulære sundhed. Og så er det oven i købet helt gratis!

Alt i alt føler Buna, at Sensilabs produkter har ændret hendes liv til det bedre: "Jeg føler mig meget lettere fysisk, selv om jeg stadig er ret tung, og jeg forventer ikke resultater fra den ene dag til den anden. Mine ben, mave og skuldre føles ikke længere så tunge."

De bedste produkter til at øge dit velbefindende

Buna har testet flere forskellige Sensilab-produkter i løbet af de sidste to år - fra vitaminer og mineraler til produkter til forbedret hormonbalance.Her er to af hendes favoritter til øget lethed og vitalitet:

  • Hepafar Leverdetox –en avanceret kombination af te og kapsler, der er udviklet til at rense leveren, forbedre fordøjelsen og kickstarte et naturligt vægttab.
  • WaterOut XXL –en lækker drik med jordbærsmag, der er designet til at reducere overskydende væske og oppustethed, skylle giftstoffer ud og give synlige resultater på blot et par dage!

Få Bonas yndlingsprodukter til en særpris og tag det første skridt mod et gladere og sundere liv i dag!