Claire var tæt på at blive offer for slankeindsprøjtninger, men hun tabte 23 kg uden!

Jeg har aldrig været den tyndeste pige, den klogeste eller den mest populære. Jeg har kun været en fed gris. Det var i hvert fald det, hele skolen kaldte mig. Da jeg begyndte at tro på dem, tog mit liv en forkert drejning. Hej, jeg hedder Claire, og det her er min historie.

Claire's Testimonial

Da mit hjerte var tomt, var mad det eneste, der kunne fylde det op.

Min kamp med overvægt startede så tidligt, som det kan blive - i min barndom. Mine forældre så aldrig nogen fordel i at spise sund, langsomt tilberedt mad, endsige afbalanceret.

Min mor klagede altid over, at hun ikke havde tid nok til at lave mad og købte færdigretter for at varme dem i mikrobølgeovnen. Og min far grinede altid af reklamerne for sund mad og hånede dem: "Se lige den latterlige kaninmad!"

Jeg kastede mig altid over den mad, de gav mig, uanset om den var salt, fedtet, sød eller krydret. Men jeg gjorde aldrig grin med folk, der formåede at leve sundt. Jeg ville så gerne være som dem.

“Din mor burde holde op med at fodre dig så meget!”

"Hver gang jeg så mig i spejlet, så jeg fedtklumper, der hang ud over mine leggings, mine stramme t-shirts, der klemte mine arme, og min dobbelthage, der skæmmede mit ansigt. Men mobberne gjorde det hele værre.

De råbte til mig: "Dit fede svin! Laver de overhovedet tøj, der er stort nok!" Men det værste var: "Din mor burde holde op med at fodre dig så meget!"

Jeg fik et meget lavt selvværd og røg ind i en ond cirkel, hvor jeg straffede mig selv for at være overvægtig og trøstede mig selv med mad (igen og igen).

Svært overvægtig, da jeg var 29 år gammel

Som årene gik, blev min vægt ved med at stige. Da jeg var 29 år, blev jeg betragtet som svært overvægtig, da jeg nærmede mig 100 kilo på vægten.

Fordi jeg indtog så meget usundt fedt, sukker og tydeligvis for mange kalorier, var min krop forurenet, som jeg plejer at sige. Jeg oplevede hårtab og alvorlige udbrud i ansigtet tilbage i mine teenage- og 20'ere.

Men de virkelige problemer begyndte at vise sig, da jeg nåede 30'erne. Jeg bemærkede, at jeg rystede, følte mig svimmel, når jeg gik, og var nervøs hele tiden. Først prøvede jeg at trække på skuldrene af det, men jeg kunne næsten ikke komme igennem otte timers arbejde! Jeg vidste, at det var tid til at gå til lægen.

Doctor suggesting SlimBerine

“Claire, du er nødt til at forstå, hvor farligt det er at være overvægtig.”

Jeg bestilte en tid hos vores familielæge. Først tog hun nogle blodprøver, og efter et stykke tid bad hun mig om at sætte mig ned og lytte godt efter.

Hun sagde: "Claire, du er nødt til at forstå, hvor farligt det er at være overvægtig. Din overspisning skyldes blodsukkerstigninger og -fald, men de er forårsaget af, at du har båret for meget vægt i så lang tid."

Jeg kunne ikke forstå, at jeg selv var skyld i, at jeg havde så mange problemer. Hvordan kunne jeg lade mig selv spise så meget og så hensynsløst?

Jeg var klar til at prøve behandlingen med vægttabsindsprøjtninger

Virkeligheden ramte mig. Det var ikke tid til at have ondt af mig selv. Det var tid til at gøre noget. Og så udbrød jeg: "Jeg er klar til at prøve behandlingen med vægttabsinjektioner. Jeg vil betale på forhånd, og jeg vil give mig selv indsprøjtninger hver dag, selv om jeg er bange. Jeg er klar til at gøre alt for at redde min krop."

Nu måtte lægen sætte sig ned og gispe efter vejret. "Claire, har du overhovedet slået bivirkningerne op?" sagde hun roligt, men en smule anspændt. "Du kan få mavesmerter, diarré og opkast til at begynde med. Hvis tingene bliver komplicerede, kan det resultere i galdesten og endda nyresvigt!"

Hun rådede mig til at glemme alt om indsprøjtningerne og forklarede, at jeg var nødt til at holde mit blodsukkerniveau under kontrol på naturlig vis for at kunne tabe mig. Hun glemte ikke at understrege, at jeg var nødt til at gøre det hurtigt, før jeg udviklede flere helbredskomplikationer.

Jeg tabte mig så meget, at min egen søster ikke kunne genkende mig.

Min læge tog en seddel og skrev på den: "Køb tre flasker SlimBerine”,

og gav mig derefter råd om min kost og en obligatorisk kort daglig gåtur.

Det første, jeg gjorde, var at bestille de tre flasker online og følge alle hendes råd - spise mindre, skifte nogle usunde madvarer ud med afbalancerede, gå en daglig tur (jeg startede med 15 minutter om dagen) og tage en kapsel SlimBerine dagligt.

På hjemmesiden stod der, at jeg skulle bruge produktet i tre måneder for at se de første resultater. Men hold da op, hvor tog de fejl! Jeg tabte de første par kilo på en måned! Jeg kunne slet ikke tro det! Min svimmelhed forsvandt, jeg rystede ikke så meget som før, og jeg havde ikke længere lyst til så meget junkfood.

Jeg fortsatte min nye rutine med SlimBerine, ikke i tre, men i seks måneder - og lad mig fortælle dig, at jeg tabte mig så meget (23 kg for at være helt præcis), at min søster ikke kunne genkende mig efter ikke at have set mig i ti måneder.

Hendes kæbe faldt næsten ned på gulvet. Hun spurgte mig, hvordan jeg gjorde det, og gik straks ud fra, at jeg injicerede mig selv. Jeg delte min hemmelighed med hende og købte endda en dobbeltpakke SlimBerine til hende på forhånd. Jeg ville ikke ønske, at nogen skulle gå igennem det, jeg var nødt til - vel vidende, at det kunne ende meget, meget værre.

Hvad mig angår, er min læge så glad for mine blodprøver og de (lavere) tal på vægten, men det vigtigste er, at jeg er gladere, sundere og mere selvsikker, end jeg nogensinde har været.

Tro på dig selv,

Claire

Her er, hvad der hjalp Claire - og det kan også hjælpe dig!

Slimmiums berberintilskud hjælper dig med at opretholde et sundt blodsukkerniveau og understøtter vægttab.

  • 500 mg førsteklasses berberin HCI pr. kapsel
  • Dobbelt blodsukkerstyring: forbedrer blodsukkerkontrollen og hjælper med at opretholde normale blodsukkerniveauer
  • Optimerer stofskiftet af makronæringsstoffer
  • Beriget med krom og sort peber til vægtkontrol
  • Understøtter leveren - det vigtigste afgiftende organ
  • Kun 1 kapsel om dagen

Lad dig inspirere af Claires historie, og vis din krop lidt kærlighed - før lægen beder dig om det.

Produkter til dig

FORBRÆNDER MAVEFEDT
-50%
Tilbudspris 259,00 kr. Normal pris 518,00 kr.
Se produkt