Dejan: "De sagde, at resultaterne ville være synlige om 3 måneder, men jeg så dem efter 3 uger!" 

Dejans historie deles af mange mænd i dag. Han er midaldrende, har to børn og et job, hvor han sidder bag skrivebordet det meste af tiden, hvilket med årene er begyndt at kunne ses på hans vægt, især omkring maven. 

image

"Jeg var mest generet af min store mave, når jeg skulle binde mine snørebånd eller bøje mig ned for at samle min søns legetøj op. Så havde vi en sportsdag på min søns skole med alle forældrene og børnene, og jeg kunne ikke følge med. Det slog mig der og da - jeg ville aldrig se den skam og skuffelse i min søns øjne igen.

Efter den dag besluttede Dejan sig for at ændre sin livsstil. Han indførte mere variation i sin kost, og han sprang ikke længere måltider over. Han begyndte at vandre igen, hvilket havde været en af hans store passioner, da han var yngre. 

"Jeg begyndte hurtigt at få det bedre, men min talje forblev den samme størrelse. Jeg tabte kilo, men mavefedtet ville bare ikke forsvinde. Jeg tror, at alle årene med fed mad og øl havde sat sine spor", fortæller Dejan om begyndelsen på sit vægttab. 

image

Da der kun var små fremskridt på trods af de livsstilsændringer, han foretog, besluttede han at tilføje AdipoBurn-kapsler til sin vægttabsrutine, da de er specifikt rettet mod mavefedt, som syntes at være hans største forhindring. 

"Hjemmesiden anbefalede et 3-måneders kursus, men tro det eller ej, jeg begyndte at se resultater i den første måned med regelmæssig brug!"

Dejan beskriver, hvordan han først bemærkede en forandring, da han skulle justere sit bælte: "På mindre end en måned var jeg nødt til at stramme mit bælte med 2 huller!"

Dejans vægttabsmission varede 6 måneder, og i den tid tabte han sig i alt 20 kilo! Han har nu med succes holdt sin vægt stabil i yderligere 6 måneder!  

image

"Efter et stykke tid, når jeg stødte ind i nogen, jeg kendte, kunne de ikke lade være med at blive forbløffede over forandringen. Jeg kan stadig ikke tro, at det virkelig er mig på de gamle billeder." 

Selvom han har været dedikeret til at spise bedre og træne regelmæssigt, ved han, at han ikke kunne have opnået de resultater, han gjorde, uden hjælp fra AdipoBurn-kapsler: 

"De resultater, jeg så så hurtigt, efter at jeg begyndte at bruge AdipoBurn, var det, der fik mig til at fortsætte. Ellers ville jeg ikke have haft motivationen til at fortsætte."  

Og denne forandring kan også ske for dig! AdipoBurn-kapsler til reduktion af mavefedt er videnskabeligt bevist at: 

  • Reducerer mavefedtet med op til -50%. 
  • Reducerer taljemålet med op til 7,5 cm 
  • Øger fedtforbrændingen med 33