Katie: "Jeg var pigen, der kunne spise alt uden at tage et gram på, men fra den ene dag til den anden ændrede alt sig."

Katie havde altid været slank, fordi hun var høj, aktiv og havde et højt stofskifte. Men da hun begyndte at arbejde på kontor som 25-årig, blev hendes stofskifte langsommere, og hun begyndte gradvist at tage på. Da hun fyldte 32, var hun tungere end nogensinde før.

Nu er hun godt på vej til at tabe sig alt det, hun har taget på i de senere år: "Jeg havde aldrig troet, at mit stofskifte ville være så højt, som det var, da jeg var i 20'erne. Dette produkt var lige, hvad jeg havde brug for."

Katie

"Jeg kunne spise hvad som helst uden at tage et gram på"

"Jeg havde aldrig troet, at det ville ske for mig. Jeg havde altid været den pige, der kunne spise alt uden at tage et gram på. På det tidspunkt var jeg ikke engang klar over, hvor heldig jeg var, for jeg ville ønske, at jeg havde større bryster.

Men til sidst accepterede jeg det. Der var trods alt ikke noget, jeg kunne gøre ved det. Jeg var høj, elskede at træne og havde et utroligt højt stofskifte. Men da jeg blev 25, begyndte tingene langsomt at ændre sig."

"I en alder af 32 år var jeg ikke længere den samme slanke Katie."

"Efter min eksamen begyndte jeg at arbejde på et kontor, og det var der, jeg begyndte at tage på. Først var jeg glad for at få lidt flere kurver, men desværre stoppede det ikke der.

Jeg fortsatte med at tage 2 til 3 kilo på hvert år. Da jeg var 32 år, var jeg 10 kilo tungere og slet ikke tilfreds med min krop. Mine lår bulede ud, når jeg gik i shorts, og jeg begyndte at tage fedt på de mest uventede steder, som min ryg og over mine knæ."

"Jeg gjorde alt rigtigt - så hvad gik galt?"

"Jeg var ikke klar over, hvad jeg gjorde forkert. Jeg havde ikke ændret mine spisevaner, og jeg var stadig ret aktiv. Jeg cyklede på arbejde hver dag, tog på vandretur hver anden weekend og dyrkede aerobic en gang om ugen.

Hvis kosten ikke havde ændret sig, og jeg stadig bevægede mig, så måtte det være ... mit stofskifte?"

"Jeg nægtede at veje 80 kg i en alder af 40 år"

"Jeg indså, at hvis jeg blev ved med at tage på i samme tempo, ville jeg veje 80 kilo, når jeg var 40 år. Så jeg besluttede mig for at læse lidt om stofskifte og fandt en artikel på nettet, som perfekt forklarede alt det, der var sket med mig i de sidste 10 år."

"En gåtur i ny og næ kan aldrig kompensere for et stillesiddende kontorjob"

"Artiklen forklarede, at lang tids stillesiddende arbejde sænker stofskiftet og forringer fedtforbrændingen. Efter et par år med langvarig stillesiddende adfærd udvikler folk såkaldt 'træningsresistens', hvilket betyder, at kroppen bliver modstandsdygtig over for effekten af fysisk træning.

Att vandra då och då skulle alltså aldrig kunna ge mig min magiska ämnesomsättning tillbaka. Jag behövde något annat för att väcka liv i den."

"At teste FatBurn XXL var et sandt lykketræf"

"I slutningen af artiklen var der en sammenligning af forskellige produkter, som efter sigende skulle hjælpe alle, der havde taget på i vægt efter at være begyndt at arbejde på kontor. Førstevalget var FatBurn XXL fra Slimmium, og jeg besluttede at give det en chance. Det viste sig at være en af mine bedste beslutninger nogensinde. Jeg har aldrig behøvet at prøve andet!"

"Mit magiske stofskifte er tilbage!"

"I de følgende dage fortsatte jeg med at gøre alt, som jeg plejede. Jeg spiste det samme, fortsatte med at cykle til arbejde og gik til aerobic. Men noget ændrede sig. Jeg havde mere energi, og i slutningen af ugen viste vægten et* kilo mindre!

Efter 20 dage sad mine bukser løsere, og jeg måtte begynde at gå med bælte. Jeg havde tabt tre* kilo! Det så ud til, at mit stofskifte var tilbage på sporet. Men det bedste af det hele var, at jeg begyndte at føle mig som mit gamle, lette jeg igen."

FatBurn XXL hjælper dig med at forbrænde 24*% mere fedt, mens du sidder ved dit skrivebord!

FatBurn XXL er perfekt til folk som Katie, der gerne vil øge deres stofskifte og forbrænde fedt, selv om de sidder ved skrivebordet det meste af dagen.

Her er, hvordan FatBurn XXL virker:

Øger fedtforbrændingen: L-carnitin og yerba mate hjælper dig med at forbrænde flere kalorier i løbet af dagen - selv når du arbejder eller hviler dig!

Stimulerer stofskiftet: Guarana øger stofskiftet, mens akaciegummi giver fibre, som hjælper tarmbakterierne med at trives.

Øger træningen: Guarana, yerba mate og B6-vitamin gør det lettere at komme igennem en træning og modvirker virkningerne af langvarig stillesiddende adfærd.

Fremmer restitutionen: FatBurn XXL hjælper dig også med at restituere hurtigere, hvilket er perfekt for alle, der oplever, at deres restitution bliver langsommere for hvert år.

Skynd dig at benytte dig af vores særtilbud før produktet bliver udsolgt.

Produkter til dig

24-7 FEDTFORBRÆNDER
-62%
Tilbudspris 199,00 kr. Normal pris 528,00 kr.
Se produkt