Sandra: "Jeg skammede mig så meget, at jeg ikke engang lod min kæreste se mine lår uden tøj på."

Sandra har haft problemer med cellulite på sine lår siden teenageårene. Efterhånden som hun er vokset til den 31-årige kvinde, hun er i dag, er fordybningerne kun blevet dybere og dybere og mere og mere synlige.

Sandra

"Jeg har aldrig været overvægtig. Men selv som teenager, da jeg var en størrelse XS, havde jeg meget cellulite. Min mor har altid sagt, at det er genetisk. Hun har haft appelsinhud hele sit liv, ligesom hendes søster, deres mor og sikkert alle generationer af kvinder i vores familie," siger hun.

Men selvom cellulite er et almindeligt problem blandt kvinder - faktisk er hele 80 % af alle kvinder ramt i et eller andet omfang - kan det have alvorlige konsekvenser for en kvindes selvtillid.

"De kaldte mig for kyllingen" 

"Jeg kan huske, at jeg nægtede at tage shorts på til sport som teenager og blev drillet af mine klassekammerater. De kaldte mig kyllingen, fordi mine lår var så tynde og bulede."

"Jeg græd på pigetoilettet hver gang efter idræt. Det satte virkelig dybe spor og ødelagde mit selvværd."

"Jeg blev ved med at hade den måde, mine ben så ud på, selv efter mine teenageår var forbi. Man kunne endda se fordybningerne gennem nogle tyndere bukser, og bare ved at se på mine lår skulle man tro, at jeg var ti, hvis ikke tyve, år ældre."

"Jeg skammede mig så meget, at jeg ikke engang lod min kæreste se mine lår uden tøj på."

Cellulite havde stor indflydelse på Sandras hverdag, og ikke kun i sommermånederne.
"Jeg gik aldrig i shorts, kjoler, hvide bukser eller gennemsigtige materialer, og jeg sørgede altid for at have noget at tage på over min badedragt."
"Jeg analyserede hvert eneste outfit og sørgede altid for, at mine lår var ordentligt dækket."

"Jeg skammede mig så meget, at jeg ikke engang lod min kæreste se mine lår uden tøj på i flere måneder, efter at vi var blevet kærester."

"Jeg var ikke klar over, hvad jeg gjorde forkert"

Som mange andre kvinder ledte Sandra efter en løsning på sin cellulite.
"Min mor var overbevist om, at der ikke var noget, man kunne gøre. Men jeg prøvede alligevel bogstaveligt talt alt."
"Fra alle mulige cellulitecremer og peelingprodukter til serum, tørbørstning, varme og kolde brusebade og indpakning af mig selv i husholdningsfilm. Der var ikke rigtig noget, der virkede."
"Og det er ikke sådan, at jeg ligger på sofaen og spiser chips hele dagen - jeg er ret aktiv og prøver at spise sundt. Jeg var ikke klar over, hvad jeg gjorde forkert."

"Hun havde mange kolleger, der roste det, og produkterne fik gode anmeldelser."

Så begyndte min veninde at arbejde hos Slimmium, og fordi hun vidste, at jeg havde lavt selvværd på grund af min appelsinhud, anbefalede hun Slim & smooth pakkeløsning mod cellulite."

"Hun havde åbenbart mange kolleger, der roste det, og produkterne havde gode anmeldelser. Så jeg tænkte, at det ikke kunne skade at prøve noget nyt."

"Jeg mærkede virkelig en markant forskel på bare et par uger"

Sandra brugte Slim & smooth i 30 dage. Hver dag tog hun en pose WaterOut XXL for at skylle overskydende væske og giftstoffer ud, og en Cellulite Attack-kapsel for at styrke elastin- og kollagenfibre, forbedre mikrocirkulationen og reducere cellulite.

"Jeg har ikke prøvet noget lignende før. Jeg mærkede virkelig en markant forskel på bare et par uger - min hud føltes fastere og mindre klumpet."

"Jeg bestilte straks to pakker mere - en til mig og en til min mor."

"Nu er vi begge ivrige brugere - vi bestiller hver et par pakker til sommeren hvert år og synes virkelig, at det gør en stor forskel."

"Måske har vi endelig fundet en måde at slå vores gener på, eller måske er det bare den rigtige kombination af ingredienser. Uanset hvad er det her det bedste, vi nogensinde har prøvet!"

Slim and smooth er en omfattende løsning i kampen mod cellulite

Denne 2-i-1-løsning hjælper dig med at bekæmpe cellulite og tage fat på de vigtigste underliggende årsager!
TRIN 1: Skyl overskydende væske og toskiner ud. Det er vigtigt, fordi ophobede giftstoffer binder fedt og gør hudens nederste lag endnu mere ujævne, mens overskydende væske og oppustethed kan strække huden og gøre den mindre fast.
TRIN 2: Stram huden op med det mest potente drueskindsekstrakt på markedet - en af de mest velundersøgte anti-cellulite-ingredienser, der er rig på polyfenoler, som forbedrer hudens mikrocirkulation og udseende.

Produkter til dig