Valentina: "Jeg troede, jeg ville være træt og fed for evigt."

Valentina er 34 år gammel, arbejder som sygeplejerske og er mor til to drenge på fire og seks år. Så snart hendes første søn blev født, begyndte hun at få vægtproblemer. Hun havde lange vagter, travlt med at passe hjemmet og forsøge at holde trit med sine drillesyge drenge, og hun havde simpelthen ikke tid (eller energi) til at dyrke motion og spise sundt. Og de ekstra kilo blev bare ved med at hobe sig op.

Valentina

"Jeg havde svært ved at følge med hjemme og på arbejdet"

Som dedikeret sygeplejerske og kærlig mor indså hun snart, at hun følte sig konstant udmattet. "Jeg var så træt hele tiden. Det føltes, som om jeg ikke havde sovet en hel nat, siden jeg blev gravid. Jeg kæmpede for at følge med både hjemme og på arbejdet.."

"På arbejdet levede jeg af fire-fem kopper kaffe og slik fra automaten. Derhjemme spiste jeg sandwich og færdigretter i mikroovnen, fordi jeg var for træt til at lave rigtig mad efter en lang vagt. Jeg troede, at det var motion nok at gå på legepladsen med børnene.."

At lade arbejde og familieliv diktere din livsstil er en fælde, som mange af os falder i. Det er svært at foretage drastiske ændringer, når man har en masse ansvar i hverdagen.

"Når jeg havde rigtig dårlige dage, trøstede jeg mig selv med fastfood eller en pose chips. Trangen var værst, lige før jeg gik i seng - når jeg havde lagt børnene i seng og var færdig med dagens pligter, belønnede jeg mig selv med noget sødt, salt eller fedt."

Valentina oplevede på egen krop, hvordan søvnmangel kan påvirke livskvaliteten.

Dårlig søvn fører til vægtøgning

"Selv om jeg var udmattet og bare ville have en god nats søvn, lå jeg og vendte og drejede mig om natten. Mine tanker kørte rundt, og jeg kunne ikke slappe af i kroppen."

"Jeg lå vågen og tænkte på alt det, jeg skulle gøre. Jeg følte mig skyldig, fordi jeg ikke gjorde noget ved min vægt, selv om min krop gjorde mig flov og frustreret. Jeg følte mig utilstrækkelig som mor. Jeg følte mig umotiveret til at udføre et job, som tidligere havde givet mig så meget glæde. Jeg følte mig ængstelig, fordi jeg vidste, at jeg igen ville vågne op uden energi."

Flere undersøgelser bekræfter sammenhængen mellem utilstrækkelig søvn og vægtøgning. Man skulle måske tro, at flere vågne timer ville få kroppen til at forbrænde flere kalorier, men faktisk får søvnmangel dit stofskifte til at sænke farten for at spare på energien, og kroppen oplagrer hver eneste kalorie, du indtager.

"Hvis jeg havde læst det et sted, ville jeg aldrig have troet på det."

Løsningen på Valentinas problem kom fra en uventet kant.

"Jeg klagede til en veninde på arbejdet, og hun var nok den første, der virkelig forstod mig. Hendes liv lignede meget mit, men det lykkedes hende alligevel at få det hele til at hænge sammen.

Hun anbefalede et kosttilskud, der hedder NightBurn XXL. Hun fortalte mig, at hun havde brugt det i flere år, og at det havde hjulpet hende til at sove bedre og tabe sig.

Hvis jeg havde læst det et sted, ville jeg aldrig have troet på det, men da det var en ven, der anbefalede det, besluttede jeg at give det en chance."

"Det føltes godt, fordi jeg ikke rigtig havde foretaget andre ændringer."

"Min kollega brugte NightBurn XXL-drikken, men jeg fandt ud af, at produktet også kunne fås i kapsler, hvilket virkede mere praktisk, så jeg valgte det.

Efter en uge lagde jeg mærke til, at jeg faldt hurtigere i søvn. Jeg havde ikke følt mig sulten om aftenen i flere dage. Det var alt, hvad jeg behøvede for at fortsætte.

Efter en måneds tid bemærkede jeg, at mine bukser sad lidt løsere. Jeg gik op på vægten, og ganske rigtigt, jeg havde tabt 2 kilo. Det føltes godt, for jeg havde ikke rigtig lavet andre ændringer.

Jeg har brugt NightBurn XXL i kapselform i fire måneder nu, og det har jeg tænkt mig at fortsætte med. Jeg har tabt mig 8 kg, sover bedre og har ikke haft så meget energi i mindst ti år!

Jeg troede, at jeg ville være træt og fed for evigt. Jeg kunne virkelig ikke se nogen vej ud af det hul, mit liv var blevet til. Og nu ser jeg bedre ud og har det bedre, end jeg har haft det i årevis!"

NightBurn XXL er vores mest populære produkt

NightBurn XXL fås både som drik (i flere lækre smagsvarianter) og som kapsler og har været en bestseller hos os i årevis. Og det er ikke så mærkeligt, da 400.000 brugere sværger til produktet. 

Valentina brugte NightBurn XXL i kapselform, som hjalp hende med at tabe sig med

  • Øg fedtforbrændingen under hvile
  • Forebyggelse af mellemmåltiderom aftenen
  • Stimulerer stofskiftet
  • Hjælper med at regulere søvn- og sulthormoner
  • Forbedrer søvnen og reducerer træthed

Produkter til dig

-62%
Tilbudspris 229,99 kr. Normal pris 597,99 kr.
Se produkt