Václava forbedrede sit helbred med ThyroLux

Václava arbejder som salgsassistent, og i sin fritid nyder hun at vandre og lave mad.

Hun fortæller, at hun var ret slank, da hun var yngre, men at hun har taget på på grund af problemer med skjoldbruskkirtlen, som har haft en negativ indvirkning på hendes liv.

Václava

Heldigvis opdagede hun ThyroLux, og situationen ændrede sig hurtigt til det bedre. Læs hendes historie og find ud af hvordan!

“Det er helt naturligt”

Før Václava fik problemer med skjoldbruskkirtlen, havde hun det meget bedre: "Selvfølgelig havde jeg det bedre, da jeg var tynd, jeg blev ikke så let forpustet, jeg havde mere energi, og jeg følte mig mere attraktiv".

En dag så hun en annonce for Sensilab på nettet og besluttede sig for at prøve produkterne: "Jeg var mest tiltrukket af de naturlige ingredienser".

ThyroLux blev hurtigt hendes yndlingsprodukt, og det er ikke så underligt i betragtning af resultaterne!

Vidste du, at...?

Skjoldbruskkirtlen regulerer vores stofskifte. Hvis skjoldbruskkirtlen er træg og ikke frigiver nok skjoldbruskkirtelhormoner, bliver stofskiftet langsommere. Det betyder, at kroppen ikke kan bruge maden som energi så effektivt, hvilket fører til overskydende kalorier og deraf følgende vægtøgning.

“Jeg følte mig pludselig mindre træt”

Efter 3* måneders regelmæssig brug af ThyroLux bemærkede Václava en betydelig forbedring: "Jeg følte mig pludselig mindretræt, jeg holdt op med at svede så meget, og jeg tabte mig meget ivægt. Min vanvittige trang til slik stoppede".

Nylige sundhedstjek har bekræftet, at tingene er blevet bedre: "Jeg har for nylig fået taget en blodprøve, og lægen sagde, at mine blodværdier er helt normale!"

image

Vidste du, at...?

Op til 20 % af alle voksne har problemer med skjoldbruskkirtlen, og de fleste ved det ikke engang! Statistikker viser, at kvinder har op til otte gange større risiko for at blive ramt, og at forekomsten kun stiger med alderen. I langt de fleste tilfælde er det et spørgsmål om en dysfunktion i skjoldbruskkirtlen. Mennesker med en træg skjoldbruskkirtel oplever ofte træthed, konstant kuldegysninger, overdreven vægtøgning, hjernetåge, træg fordøjelse, skørt hår, tør hud og muskelsmerter.

ThyroLux - 4-i-1 støtte til skjoldbruskkirtlen!

De naturlige ingredienser i ThyroLux

understøtter skjoldbruskkirtelens sundhed: de øger stofskiftet og genopretterbalanceni kroppen på en skånsom, men meget effektiv måde. Dens 4-i-1-formel hjælper med at afbalancere skjoldbruskkirtelhormoner, fremskynde vægttab, forbedre koncentrationen og genoprette hud- og hårsundhed.

Og det bedste af det hele? Det er naturligt og helt hormonfrit!

Slut dig til titusindvis af andre kunder i hele Europa og prøv Thyrolux til en særprisNU!

*Ansvarsfraskrivelse: Resultaterne kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden.