image

Silvia: „Jeg tabte 10 kilo på 2 måneder.*“

Slovakiske Silvia er studerende ved et universitet, hvis tidskrævende studier ikke giver nok tid til sportsaktiviteter i løbet af dagen.

Læs mere
image

Aideen: "Jeg føler mig sund og glad for at være tilbage til en størrelse, som jeg har det godt med."

Den 24-årige Aideen tog en masse kilo på, da hun blev gravid. Takket være to smukke børn og betydelige forbedringer af hendes kropsform er føler Aideen sig endelig mere behagelig i sin egen krop og motiveret til at holde kursen.

Læs mere
image

Hvordan Martina formåede at tabe sig og få mere energi

Martina er en 32-årig designer, der gennemgik en vanskelig periode. Hun begyndte at tage prævention, tog på i vægt og var meget stresset. Dette var, da hendes skjoldbruskkirtelproblemer begyndte.

Læs mere
image

Tracy: EstroLux har ændret mit liv!

42-årige Tracy fra Storbritannien fortæller, hvordan EstroLux har ændret sit liv til det bedre . Læs videre for at finde ud af, hvordan Tracy fik sine endometriose symptomer under kontrol.

Læs mere
image

AdipoSlim hjalp mig med at reducere mavefedtet!

Zdenek er en helt almindelig fyr, der havde et almindeligt problem: ekstra mavefedt. ”At bære rundt på den ekstra vægt, begyndte at have en negativ ef …

Læs mere
image

Tatiana: "Jeg vidste ikke, at jeg havde hormonelle ubalancer, og hvor meget det påvirkede mit liv"

Tatiana følte sig træg og tog mere og mere på. Fordi hun ønskede at sætte en stopper for sine problemer, besluttede hun sig for et naturligt produkt

Læs mere